enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5277
EURO
34,9465
ALTIN
2.440,09
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Kahta Devlet Hastanesinde Başhekimlik Devir Teslim Töreni Düzenlendi

Kahta Devlet Hastanesinde Başhekimlik Devir Teslim Töreni Düzenlendi
REKLAM ALANI

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimliğine Op. Dr. Fazlı Aslan’ın atanması ile birlikte Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak, görevini düzenlenen törenle devretti.
Hastane konferans salonunda gerçekleştirilen törene hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Abdullah Akkaş, Başhekimlik görevini başarıyla yürüten Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak’a teşekkür etti. Akkaş, “Birlikte hastanede pek çok şey yaptık. Hocam özellikle hastanenin fiziki yapısının güçlendirilmesinde, bölümlerin ve servislerin yenilenmesinde çok önemli işlere imza attı.
Görevi devreden Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Emin Parlak, törende yaptığı konuşmada, birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğu sağlık çalışanlarından helallik isteyerek, tecrübelerini kamu menfaatine kullanmaya devam edeceğini belirtti.
Parlak, “İki yıl birlikte çalıştık, hep beraber. Benim için güzel bir tecrübeydi. Makamlar gelip geçicidir. Fazlı Hocam yıllarca yöneticilik yapan deneyimli bir başhekimimiz. İnşallah bundan sonrada kendisiyle çok daha güzel işler olacak. Hakkınızı helal edin. Ben elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım. Burada olup bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.”

Başhekim Op. Dr. Fazlı Aslan ise, “Emin beye emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi iyi bir idareci olmakla birlikte iyi de bir insandı. Kahta Devlet Hastanesine çok katkıları oldu. Bu anlamda Kahta Devlet Hastanesini bir adım öne çıkardığını düşünüyorum. Bundan sonra da tecrübelerinden faydalanmayı umuyoruz.” şeklinde konuştu.
Programın ardından İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İlhan Aslan, Başhekim Parlak’a plaket takdim etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi