enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
35,1896
ALTIN
2.244,69
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
14°C
Adıyaman
14°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
11°C

KAHTA DEVLET HASTANESİ YENİ BAŞHEKİMİ GÖREVE BAŞLADI

KAHTA DEVLET HASTANESİ YENİ BAŞHEKİMİ GÖREVE BAŞLADI
REKLAM ALANI
12.03.2015
0
A+
A-
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji kliniğinde görev yapan Op. Dr. Abdulkadir DOST, Kahta Devlet Hastanesi yeni Başhekimi olarak göreve başladı.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Öner Milletvekilliği için görevinden istifa etmişti. Kahta Devlet Hastanesine yeni Başhekimle 2.5 yıllık sözleşme yapıldı.

Kahta Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir DOST,    2004 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2005 yılında İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji kliniğinde asistanlığa yaptı. 2011 yılında da uzman hekim olarak Kahta Devlet Hastanesinde zorunlu hizmet için 20 ay çalıştıktan sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 26 Şubat 2015 tarihine kadar görev yaptı. 26 Şubat 2015 tarihinde  2.5 yıllık sözleşme yapılarak asaleten bakanlık tarafından Kahta Devlet Hastanesine hastane yöneticisi ve başhekim olarak atandı.
37 yaşında genç, dinamik vizyonu,misyonu olan Op. Dr. Abdulkadir Dost, mevcut kapasiteyi ve hizmet alanlarını daha da üst seviyelere çıkarmayı hedef edinen Sayın DOST, amaçlarının Kahta’lılara daha iyi bir hizmet olduğunu vurgulayarak herkesten destek beklediğini belirtti.

Kutlu Haber Haber Sitesi , Kahta Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi ve Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU ” Abdulkadir Bey Kahta Devlet Hastanesi açıldığından beri polemik konusu olan Kahta Devlet Hastanesinin tek kapı problemini sizde biliyorsunuz. Sadece Kahta’ya değil Gerger, Sincik, Samsat ilçelerine de hizmet veriyor dolayısıyla hastanemizin daha kullanışlı olması gerekir.Park sorunu  ve  tek kapı ile hizmet vermeye çalışıyor, morgun ve personelin ayrı bir kapısı yok. Hastanemiz iki kapısı daha mevcut yalnız kapalı durumdadır. Yetkililerle defaatle görüşmeler yaptık, fakat bir türlü çözüm üretilmedi.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir DOST yaptığı açıklamada; ” Bu konuyla ilgili gerekli girişimler yapılmış. Bizlerde göreve yeni başladık fakat Kahta’ya yabancı değilim,benimde memleketim. Daha önce Kahta Devlet Hastanesinde görev yapmıştım. Önceliğimiz vatandaşın memnuniyeti, bu noktada üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışacağız. Hastanemizin park ve kapı sorunlarıyla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. Kahta için iyi olan neyse yapacağız, yapmak zorundayız”Dedi…

 

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi