enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ADIYAMAN 1954 SPOR ELAZIĞ YOL MAÇINA HAZIRLANIYOR.

ADIYAMAN 1954 SPOR ELAZIĞ YOL MAÇINA HAZIRLANIYOR.
REKLAM ALANI
25.03.2016
0
A+
A-

Adıyaman 1954 Spor Elazığ Yol Maçına Hazırlanıyor  
Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 spor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Elazığ Yol Spor maçı hazırlıklarını yaptığı çift kale maçıyla sürdürdü.
İkinci yarıya istediği gibi başlayamayan ve elde etmiş olduğu avantajı Elaziz Belediyespor’a kaptıran takımımız Adıyaman 1954 Spor kalan dört maçını kazanıp, rakibinin puan ve puanlar kaybetmesini bekleyecek.
Pazar günü oynanacak olan maç öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü Teknik Direktörü Telat Özden; “Sezonun ikinci yarısına maalesef beklediğimiz gibi başlayamadık. İlk yarıda elde etmiş olduğumuz bir avantaj vardı ve bunu koruyamadık. Her şeye rağmen rakibimizin 3 bizim ise dört maçımız var. Biz öncelikle içeride ve dışarıda kendi maçlarımızı kazanıp rakibimizin puan ve puanlar kaybetmesini bekleyeceğiz. Taraftarımız hiç umutsuzluğa kapılmasın. Bizler nasıl ki puan ve puanlar kaybettiysek rakibimizde puan ve puanlar kaybedebilir. Biz takım olarak öncelikle önümüzdeki dört maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Rabbim emeklerimizi boşa vermesin. Taraftarımızın desteği, Allah’ın izniyle bu takım sezon sonunda şampiyon olup yoluna devam edecektir.” Dedi.
Takım olarak umutlarını yitirmediklerini ve taraftarlarında umutlarını yitirmemelerini isteyen kaptan Sezai; “Önümüzdeki dört maçımızı kazanıp rakibimizin puan ve puanlar kaybetmesini bekleyeceğiz. Bizler ilk yarıda ve ikinci yarının başında yakalamış olduğumuz avantajı değerlendiremedik. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup, yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Elazığ Yol Spor maçı hazırlıklarını yaptığı çift kale maçla sürdüren Adıyaman 1954 spor Cumartesi günü Elazığ’a hareket edecek.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi