enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTA DERNEKLER FEDERASYONU YÜKSEK UÇAK BİLETLERİNİ PROTESTO ETTİ

MERKEZİ İSTANBUL’DA BULUNAN KAHTA DERNEKLER FEDERASYONU YÜKSEK UÇAK BİLETLERİNİ PROTESTO ETTİ.

Adıyaman’ın karakolunda bulunan hava limanı kavşağında toplanan Türkiye’nin birçok kentinden Adıyaman’a gelen Kahtalılar Federasyonu üyesi yaklaşık 150- 200  kişilik kalabalık, ellerinde pankartlarla slogan atıp hava limanı kadar yürüdü.

Basın açıklamasını yapan Kahtalılar Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel, Adıyaman- İstanbul uçak biletlerinin komşu illere göre düzenlenmesini istedi.

BAŞKAN YÜCEL; “ADIYAMANLI NEDEN PAHALI UÇUYOR”

“Adıyaman tarihi eserleri ile dünyada rağbet gören güzel bir şehirdir. Bu kadar rağbet gören yerli ve yabancı turistlerin geldiği bir şehre Türk Hava Yollarının günde sadece 1 sefer yapması, bu şehre ve tüm Adıyamanlılara yapılan bir zulümdür. Biz Kahtalılar Federasyonu olarak bu zulme kayıtsız kalamazdık. İstanbul’da bulunan derneklerimizle her platformda bu zulmü gündeme getirdik ama, bugüne kadar yetkililerden tatmin edici bir cevap alamadık. Bu nedenle bugün burada bu demokratik ve haklı taleplerimizi sizinle paylaşmak zorunda bırakıldık. Türk Hava Yolları Adıyaman’a neden bu kadar yüksek uçar acaba? Bunu bir sormak lazım.”

DERNEK ÜYELERİ İSTANBUL DÖNÜŞ BİLETİ PARASI İÇİN MENDİL AÇTILAR…

Basın açıklamasının ardından Adıyaman’dan İstanbul’a dönüş bilet parası olan 399 lirayı toplamak için mendil açarak temsili dilencilik yaptı. Protestoya katılanlara hava alanında bulunanlar para verdi. Kalabalık, tepkilerinin ardından eyleme son verip hava alanından ayrıldı.

Kutlu Haber olarak bizde huzur şehri Adıyamanlılara reva görülen bu haksızlığı kınıyoruz. Siyasi ve devlet büyüklerinden en kısa sürede çözüm bekliyoruz…

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi