enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3351
EURO
35,1893
ALTIN
2.248,01
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
15°C
Adıyaman
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
12°C

Kahta Belediye Altyapı Çalışmaları

Kahta Belediye Altyapı Çalışmaları
REKLAM ALANI
13.08.2014
0
A+
A-

Kâhta belediyesi. Şuana Kadar Altyapısı olmayan Girne Esentepe ve Menderes. Makalelerin bazı bölgelerine Su şebekesi ve kanalizasyon boru hattı döşeme çalışmalarına, Fen İşleri tarafında çalışmalar başlatıldı.

Kâhta Belediyesi tarafından devam eden yeraltı su şebekesi ve boru hattı çalışmaları Girne. Esentepe ve Menderes. Mahallelerinde son hızıyla devam ediyor.

Kâhta.’’Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak. Fen İşleri tarafında başlatılan çalışmaları Yerinde incelemelerde bulundu. Esentepe Menderes ve Girne Mahallelerinde. Yer altına döşenen borular bölgenin içme suyu ihtiyacını karşılayacağı. Ve altyapı. Kanalizasyon çalışmalarını da gidermiş olacağız.

Konu hakkında açıklama yapan Mahalle Sakinleri “Beş yıldır. Evlerimizi yapmışsız ama su şebekeleri ve altyapı kanalizasyon hatlarımız yoktu. Ve şuanda Yeni belediye başkanımız Abdurrahman Toprak. Allah kendisinden. Razı olsun sorunlarımızı çözmüş oldu. kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah yardımcısı olsun.şeklinde konuştular.

Çalışmaların artarak devam ettiğinin altını çizen Başkan Abdurrahman Toprak. altyapı çalışmalarımız fen işleri ekiplerimiz tarafında hatlar çekiliyor. Çalışmalarımız aralıksız şekilde devam ediyor Yaptığımız Çalışmalar doğrultusunda insanlar tarafından beğenilen bir çalışma olduğunu görüyoruz olumlu tepki alıyoruz. Geçmiş dönemlerde baktığımız zaman çok hizmet yapıldığını söyleniyordu, ama yapılan üç beş hizmetlerinde 70.trilyona mal olduğunu da unutmamak lazım.’’

Hedeflediklerimiz projeleri bir bir hayata geçirdiklerini bunlardan bir tanesi su projesi ihalesi tamamlandı Gaziantep iller bankasına teslim etik.projelerimiz devam ediyor.inşallah kafamızda zihnimizde Belediye Başkanı olarak kahta’ya en güzel hizmetleri getireceğiz.,asfalt çalışmalarımız devam ediyor. şu anda da ekiplerimiz asfaltlama çalışmasına devam ediyorlar. Tespit etiğimiz bazı mahallerimizin çeşitli yerlerine çalışmalar yapılmaktadır.’’Dedi.
P1090825

P1090829

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi