enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

KAHTA BASINI, İLÇE GENÇLİK MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

KAHTA BASINI, İLÇE GENÇLİK MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
REKLAM ALANI
03.12.2016
0
A+
A-

Kahta Basını, ilçe gençlik merkezinde incelemelerde bulundu. 

Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Mustafa Çiçek, ilçe gençlik merkezi müdürü Nebi Bulut, öğretmenler ve Kahta Basın mensuplarının ilgi gösterdiği toplantı sıcak bir sohbet ortamında geçti.

Basın mensupları, gençlik merkezindeki çalışmaları , aktiviteleri takdir ederek, ulaşım zorluklarına ve çevre düzenlemesine dikkat çektiler.

Basınla biraray gelmenin önemine değinen İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Nebi Bulut, basın mensuplarına gençlik merkezi hakkında bilgiler verdi;

” Kâhta gençlik Merkezi sabah 8.00’dan gece saat 24.00’a kadar hizmet vermektedir. Merkezimizde: Gitar, Bağlama, El Sanatları, Resim, Halk Oyunları, Bilgisayar, Badminton, Karate, Basketbol, Voleybol, Muay Thai,Wushu, Kuranı Kerim, Fotoğrafçılık, Masa Tenisi Ebru Sanatı, Dart, Step Aerobik, Hentbol, Grafik ve Tasarım, kursları açıldı. ve yeni kurslar açılmaya devam etmektedir. Şu ana kadar bu kurslarımızdan toplam 720 Gencimiz yararlanmıştır.
Ayrıca Gençlik Merkezimizde: Gençlik Merkezi Akademileri Bünyesinde; Değerler Atölyesi, Dini İlimler Atölyesi, Değerler Eğitimi,Sosyal Bilimler Atölyesi,Dil Eğitimleri Atölyesi,Kişisel Gelişim Atölyesi, Anadolu’nun Manevi Kandilleri,Gençler Sabah Namazında Buluşuyor gibi değer ve kültürel çalışmalarda yapılmaktadır.
Yapılan bu kültürel çalışmalardan dolayı 3 kız 1 erkek olmak üzere toplamda 4 genç üyemiz Bakanlıkça Endülüs Emevi İspanya gezisine katılmış olup bir hafta boyunca İspanyanın tarihi ve kültürel şehirlerini gezip, görme fırsatını yakalamışlardır. Merkezimizde 637 kız ve 751 erkek, toplam 1388 üyemiz bulunmaktadır. ”

Basın mensupları hasbihal şark köşesinde çay ikramı ve kitap okuduktan sonra toplu resim çekerek dağıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi