enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Kahta 02 Spor’un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu

Kahta 02 Spor’un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu
REKLAM ALANI
26.12.2021
0
A+
A-

 

KAHTA 02 SPOR BAŞKANI MUSA YILDIRIM , KAHTA 02 YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ AÇIKLADI.

TFF 3. Ligde mücadele eden Kahta 02 Spor, ilk yarıda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktörün görevine son verilmişti. Bugün itibariyle Kahta 02 Spor Yeni Teknik Direktörü Bülent Akın Oldu.

“ KÂHTA02 SPOR BÜLENT AKIN HOCAYA EMANET

İlçemiz Kâhta’nın ilk ve tek profesyonel takımı, gurur kaynağımız Kâhta02 Spor bu sezon ilk yarı performansı itibariyle inişli çıkışlı bir dönem geçirmiş ve ligde maalesef beklentilerimizin çok altında bir grafik sergilemiştir. İkinci yarıya yeni bir hoca, yeni bir ruh ve yeni bir sayfa açarak girmek istiyoruz. Bugün itibari ile kulübümüzün teknik direktörlük görevine hem oyunculuktaki kariyeri hem de hoca olarak deneyimli ve tecrübeli bir ismi, Bülent Akın hocayı göreve getirdiğimizi burdan sizlerle paylaşmak istiyorum. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun. En kısa sürede transferlerimizi kamuoyu ile paylaşıp kampta takımımızı toplayacağız. Kâhtalı ve Adıyamanlı hemşehrilerimizi ve bütün dinamiklerin kulübümüze destek olmaya davet ediyorum. Saygılarımla.”

 

BÜLENT AKIN KİMDİR?

Futbol hayatına Belçika’nın Anderlecht takımında başlamıştır ve henüz 19 yaşında Gençlerbirliği’ne transfer olmuştur. 1999-2000 sezonunda Denizlispor’a transfer olmuştur. Burada sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Bunun ardından 2000-2001 sezonunda özellikle Gheorghe Hagi’nin ısrarlı isteği üzerine 8 milyon Dolar’a Galatasaray’a transfer olmuştur. Galatasaray’ da ilk sıralar ümit veren bir performanş sergilediysede zamanla düsüş yaşamış ve 2002-2003 sezonunda İngiltere Premier League takımlarından Bolton Wanderers’ e geçmiştir. Burada da tutunamayıp sırasıyla , Gençlerbirliği, Malatyaspor, İstanbulspor ve MVV Maastricht’te oynamıştır. 2010’de Pursaklarspor’a transfer olmuştur. 2010-2011 sezonunun devre arasında Yeni Malatyaspor’da oynamış sezon sonunda Kızılcahamamspor’ a geçmiş, sonra aktif futbolu bırakmıştır.

8 kez Türkiye U-21 millî takımına çağrılan Bülent Akın, 6 kez Türkiye U-21 millî formayı giymiştir.

Bülent Akın 12 Kasim 2017 tarihinde Amerika Cosmopolitan 1. Ligi’nde mücadele gösteren Malatyaspor USA ekibinin başına getirildi ve Bülent Akın böylece teknik direktörlük kariyerine başlamış oldu.

Gençlerbirliği, Konyaspor, Malatyaspor USA, Malatyaspor İY, FC Shkupi kulüplerinde teknik direktörlük ve sportif direktörlük gibi görevler almıştır. Hocamız 2021-2022 sezonu 2.devresinde Kahta 02 Sporla  anlaşarak teknik direktörlük görevine getirilmiştir.

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi