enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3664
EURO
34,8047
ALTIN
2.402,24
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor
REKLAM ALANI
25.02.2024
0
A+
A-

Kadın A Milli Futbol Takımı, saat 15.00’da Yunanistan ile kozlarını paylaşacak. Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Necla Güngör Kıragası, ”Takımdaki gelişimi gördükçe hedefler de büyüyor.” şeklinde konuştu.

featured

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

Spor – BHA

Kadın A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.

Kadın milliler, saat 15.30’da düzenlenecek hazırlık karşılaşmasında, Yunanistan’ı ağırlayacak. Mücadele, Emirhan Spor Kompleksi’nde oynanacak ve TFF’nin Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

A Milli takım 1 Mart günü ise Manavgat Stadyumu’nda Romanya’yı konuk edecek.

Milli takımın teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu:

”Belirlenen hedeflere ulaştıkça ve oyuncularımızdaki gelişimi gördükçe; hedefler de büyüyor. Oyuncularımızın bireysel yetenekleri ve kaliteleri gerçekten çok iyi bir seviyede. Ne istediklerini çok iyi biliyorlar. Ayakları yere sağlam basan bir takımız. Takıma alt kategorilerden gelen gençlerin; tecrübeli futbolcuların seviyesine ulaşmak için ter akıttıklarını görmek; bizleri sevindiriyor. UEFA Uluslar B Ligi’nde iyi takımlar var. Sürekli analiz yapıyor ve o takımları izliyoruz. Hedefimiz öncelikle orada kalıcı olmak. 5 Mart’ta kura çekimi olacak ve hemen maçlara başlayacağız. Bu sebeple Antalya’da Yunanistan ve Romanya ile oynayacağımız bu hazırlık maçları çok önemli. Oyun kurgumuzu bu maçlarda oturtmak istiyoruz.”

 

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi