enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5861
EURO
34,7910
ALTIN
2.509,72
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

JANDARMA ER MÜCAHİT ŞİMŞEK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

JANDARMA ER MÜCAHİT ŞİMŞEK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
REKLAM ALANI
25.06.2016
0
A+
A-


Kömür Beldesi Boğazözü Köyü mevkiinde intikal halindeki askeri araca PKK Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Jandarma Er Mücahit Şimşek’in cenazesi düzenlenen törenle memleketi Kahramanmaraş’a uğurlandı.

 

Şehit Jandarma Er Mücahit Şimşek için Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Düzenlenen törene Adıyaman Valisi Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Halil İbrahim Fırat, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Belediye Başkan Vekili Muhittin Büyük, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Ağır Ceza Başkanı Ahmet Şeker, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, askeri erkân, şehit aileleri ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.   

 

 Tören öncesi ve sonrası Vali Abdullah Erin, şehidin babası Adem Şimşek’in koluna girerek elini bir an olsun bırakmadı.

 

Şehit Jandarma Er Mücahit Şimşek’in Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzlarında törenin yapılacağı alana getirildi. Saygı duruşunun ardından Şehit Mücahit Şimşek’in öz geçmişi okundu.

 

Düzenlenen törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, gerçekleştirilen bu hain saldırı ile terör örgütünün kanlı ve sinsi yüzünü bir kez daha gösterdiğini dile getirerek “Hiçbir insani ve vicdani kural tanımayan bu terör metodunu kullananlar ve bunları destekleyenler bilsinler ki gayretleri boşunadır. Amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Ülkemizin huzur ve güven ortamını sağlamak maksadıyla güvenlik kuvvetleri olarak bizler, en ücra köşelere kadar geniş bir alanda halkımızla bütünleşmiş ve büyük desteğini almış olarak görevlerimize daha artan bir inanç ve azimle devam edeceğiz”dedi.

 

Şehidin ailesine de seslenen Albay Koyuer, “Şüphesiz ki en kıymetli varlığınızı yitirdiniz. Sizlerin acısını ne kadar paylaşsak da hafifletemeyiz. Ancak bizlerde en yakınını kaybetmiş olmanın acısını yüreğimizde hissediyoruz. O sizlerin en yakını olduğu kadar Türk Silahlı Kuvvetleri olarak bizim de birer aile üyemizdi”dedi.

 

Yapılan konuşmanın ardından İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü tarafından yapılan dua sonrası Şehit Jandarma Er Mücahit Şimşek’in cenaze töreni Ambulansla memleketi Kahramanmaraş’a gönderildi. 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi