enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4151
EURO
34,8070
ALTIN
2.419,64
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

İzmir’i Türkiye Yüzyılı vizyonundan mahrum bırakmayalım

İzmir’i Türkiye Yüzyılı vizyonundan mahrum bırakmayalım
REKLAM ALANI
28.01.2024
0
A+
A-

 Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir’de konuştu: İzmir başta olmak üzere hiçbir şehrimizi Türkiye Yüzyılı vizyonundan mahrum bırakmayalım

Vahit KOÇ (BHA)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısında İzmirlilerle buluştu.

Erdoğan, konuşmasında AK Parti belediyeciliğine dikkat çekti. Erdoğan’ın konuşması sık sık sloganlarla kesildi.

Erdoğan’ın konuşmasının satır başları:

31 Mart’ta İzmir’in tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına inanıyorum. Gelin İzmir başta olmak üzere hiçbir şehrimizi Türkiye Yüzyılı vizyonundan mahrum bırakmayalım. Bu milletin hizmetkarı olan Erdoğan kardeşiniz, yeşiliyle, sosyal destekleriyle ülkemize yakışır belediyelerle geleceğin Türkiye’sine yürüyor.

Hamdolsun adaylarımız belediye başkanlığı koltuğunda oturan ama gözü başka yerde olan isimler gibi olmayacaktır. Sizlerin arzu ettiği şekilde çalışacağının teminatını bizzat veriyoruz. 31 Mart’ta hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Kapısı çalınmadık hiçbir insanımızı bırakmayacağız.

“KAPI KAPI DOLAŞMAYA VAR MISINIZ?”

Şimdi burada, İzmir’den öyle bir ses verin ki, diğer 80 vilayetimizden duymayan kalmasın. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Kararlı mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Türkiye haritasını Cumhur İttifakının rengiyle boyuyor muyuz? Rabbim hepinizden razı olsun.

Milletimiz İzmir sevdalısı Adnan Menderes olmak üzere kalbinin en mutena köşesine yerleştirmiştir. AK Parti böylesine zor bir dönemde Türkiye’yi yürütme sorumluluğu almıştır. Milletimiz 1970li yıllardaki ideolojik kavgalardan, 1990lardaki siyasi istikrarsızlıktan bunaldığı için 2002’de AK Parti’yi tek başına iktidara getirerek bir nefes almak istemiştir.

Türkiye Yüzyılına giden yolun taşlarını döşedik. Tüm bu süreçte geneliyle yereliyle, tam 17 defa milletimizin huzuruna çıktık. Hamdolsun, seçimlerin tamamından, anlımızın akıyla birinci olarak çıkmayı başardık. 18. seçimimize hazırlanıyoruz. İnşallah, milletimizin desteğiyle bu seçimi de başarıyla tamamlayıp Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü hızlandıracağız. İzmirlilerin tercihini bizden yana yapacağına inanıyorum.

“İZMİR KÖRFEZİ’NİN HALİ NEDİR BÖYLE?”

İzmir’in bize vereceği desteği çok önemli görüyoruz. Aramıza kimseyi sokmadık sokmayacağız. Ne İzmir ne de İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir. Bu şehre azimle hizmet eden herkes İzmirlidir. Aksini söyleyen ihanet edenlerdir. İzmir Körfezi’nin hali nedir böyle? Kokudan geçilmiyor? İzmir’in hali ortada. 31 Mart’ta hak ettikleri dersi alacaklardır. Hamza Dağ, gençlik kollarından beri, İzmir’e ve ülkesine hizmet etmiş bir kardeşimizdir. İzmirlinin her derdini bilen kardeşimizi, ilçe adayları ile birlikte sizlete emanet ediyoruz.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi