enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

ITSO YÖNETİMİNDEN KKTC’DE ÖNEMLİ TEMASLAR

ITSO YÖNETİMİNDEN KKTC’DE ÖNEMLİ TEMASLAR
REKLAM ALANI
26.01.2024
0
A+
A-

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde önemli işbirliği temasları kurdu.

ISPARTA-BHA

Görüşmelerde Isparta ile KKTC’nin dış ticaret hacmi ve yapılabilecek yatırımlar ele alındı.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Topaloğlu, Isparta TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Özdemir ile meclis ve komite üyelerinden oluşan heyet; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir dizi temaslarda bulundu.
ITSO heyeti, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Kuzey Kıbrıs Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve KKTC Yatırım Ajansı Direktörü Ebru Kaptan Sertoğlu ile bir araya gelerek ikili işbirliği görüşmeleri gerçekleştirdi, Isparta’daki yatırım alanlarına ilişkin bilgiler verdi. Ayrıca Isparta ile KKTC arasında ihracatın geliştirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan ITSO Başkanı Çelik, gerçekleşen görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirterek. “Isparta adına son derece önemli işbirliği çalışmaları yürüttük. Kentimizden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapılabilecek kalemleri ve ihracatta iyi olduğumuz sektörleri aktarma fırsatı bulduk. Görüşmelerin ve kurmuş olduğumuz temasların artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Görüşmelerin ardından gelecek ithalat ve ihracat talebi konularında her türlü desteğin verileceği belirtildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi