enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2167
EURO
34,7168
ALTIN
2.411,93
BIST
10.243,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

ITSO HEYETİ CUMHURBAŞKANI TATAR VE BÜYÜKELÇİ FEYZİOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

ITSO HEYETİ CUMHURBAŞKANI TATAR VE BÜYÜKELÇİ FEYZİOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
REKLAM ALANI
27.01.2024
0
A+
A-

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu ziyaret etti.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Topaloğlu, Isparta TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Özdemir ile meclis ve komite üyeleri; bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti. Burada ikili görüşmeler gerçekleştiren heyet Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti. Görüşmede Isparta ile Kıbrıs arasındaki ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesi için yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

Isparta’ya ilişkin detaylı bilgiler aktaran ITSO Başkanı Metin Çelik, fikir alışverişinin ardından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a nazik ev sahipliği için teşekkür etti.
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu da ziyaret eden ITSO Heyeti, Gazimağusa Limanında incelemelerde bulundu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi