enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5210
EURO
34,7522
ALTIN
2.492,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

İstanbul’dan Adıyaman’daki okullara destek oldular

İstanbul’dan Adıyaman’daki okullara destek oldular
REKLAM ALANI
17.05.2022
0
A+
A-

İstanbul Bostancı Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Müdürü ve ÇADAP Gönüllüsü Aladdin Gündüz , Okul öğrencileri ve Öğretmenleri Çağdaş Adıyamanlılar Derneği ve Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu (ÇADAP) işbirliği ile Adıyaman Merkeze bağlı Zey Köyü Ortaokulunun 85 öğrencisine kırtasiye malzemesi ve kitap hediye ederek Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi kütüphanesine de 1000 kitap bağışın da bulundu.

Eğitime her zaman önem verdiklerini belirten Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Aladdin Gündüz,”Adıyaman’da yaşamasak da bizler memleket sevdalısı eğitimciler olarak doğduğumuz yerlere karşı olan sorumluluklarımızla her zaman eğitime destek veriyoruz” dedi.
Gündüz konuşmasının devamını şöyle sürdürdü:
“İstanbul Bostancı Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine Doğu’da bir köy okuluna yardım etmek istermisiniz diye sorduğumda herkesin gözleri parladı ve tek ses olarak evet cevabı aldım. Böylece Batıdan, Doğuya memleketimizde kırtasiye ve kitap ihtiyacı olan köy okullarına hep birlikte topladığımız yardımları ulaştırdık. Adıyaman Merkeze bağlı Zey Köyü Ortaokulunun 85 öğrencisine kırtasiye malzemesi ve kitap hediye ederek Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi kütüphanesine de 1000 Adet kitap bağışın da bulunduk. Bu organizasyonda Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu (ÇADAP) işbirliği ile temin ettiğimiz kitapları ve kırtasiye yardımlarını en kısa zamanda okullarımıza ulaştırmayı başardık. Böylece öğlencilerimiz, doğuda bir okula yardım edip orada eğitim gören çocuklara destek oldukları için büyük bir mutluluk yaşadı. Bizlere maddi ve manevi destek olan tüm öğrencilerimize, velilerine ve ÇADAP ailesine teşekkür ederim”
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi