enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3549
EURO
34,7693
ALTIN
2.395,98
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Isparta’dan teröre lanet okundu

Isparta’dan teröre lanet okundu
REKLAM ALANI
29.12.2023
0
A+
A-

Isparta’da dev Türk Bayrağı ve sloganlar eşliğinde, ‘Şehitlerimize Saygı Teröre Lanet Yürüyüşü’ yapıldı.

ISPARTA-BHA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından ‘Şehitlerimize Saygı Teröre Lanet Yürüyüşü’ gerçekleşti.

Saat 14.00’te belediye önünden başlayan yürüyüşe şehit aileleri, gaziler, protokol üyeleri, engelli vatandaşlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Mecliste Terörist İstemiyoruz, Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları ve dev Türk Bayrağı ile Mimar Sinan Camii önüne kadar yürüyen kalabalık burada düzenlenen törene katıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Savcı yaptığı konuşmada, ‘Bu vatanı asla parçalatmayacağız, böldürtmeyeceğiz. Kahraman Türk askeri buna asla müsaade etmeyecektir. Sizlerden ricam bir şehit haberi duyduğunuzda gözlerinizi 5 saniye kapatıp bu ben olabilirdim, kardeşim, eşim, babam olabilirdi diye düşünmeniz ve bu yönde hareket etmenizdir’ diye konuştu.

Konuşmanın ardından şehitlerimiz için dua edildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi