enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Isparta her zaman bize sahip çıktı

Isparta her zaman bize sahip çıktı
REKLAM ALANI
21.03.2024
0
A+
A-

Erdoğan: Isparta her zaman bize sahip çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda Isparta Mitingi’nde 35 bin kişiye hitap etti.

Ispartalıların 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde milletvekilliğinde yüzde 55,5, cumhurbaşkanlığında yüzde 58 oy oranıyla gönüllerinin kendilerinden yana olduğunu gösterdiğini, kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen Erdoğan, bu seçimlerde de yine zaferle çıkacak, Ispartalılara sevgi ve vefaları için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta-Konya yolunun 17 kilometrelik kısmının ihalesine 29 Mart’ta, Isparta-Eğirdir Kışla kavşağı ve Şukuf Yeni Otogar kavşağının ihalesine 26 Mart’ta çıkacaklarını duyurdu.Erdoğan, “Antalya Dereboğazı-Isparta yolunun kalan 68 kilometrelik kısımdaki 8 çift tüp tünel ve 12 çift köprü için proje çalışmalarını tamamladık, kısımlar halinde ihalelerini yapıyoruz.” dedi.

Resim

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta mitinginde halka hitap etti.

Türkiye’nin son 10 yıldır terörden darbe girişimine salgından bölgedeki çatışmalara kadar ardı arkası kesilmeyen nice sınamalara maruz kaldığını söyleyen Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

Bir 3 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

“Hayat pahalılığıyla sınanıyoruz”

“Asrın felaketi üzerimizdeki yükü daha da artırdı. Fakat geldiğimiz noktada yerel yönetim seçimlerine gidiyoruz. Hayat pahalılığıyla ve onun bir sonucu olan sabit gelirli insanlarımızın refah kaybıyla sınanıyoruz. Allah’ın izniyle bunların da üstesinden geleceğiz. Genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Milli gelirimiz istihdamımız üretimimiz ihracatımız tarihimizin en yüksek seviyesinde.

“Enflasyon düştükçe çalışan ve emekliye yansıtacağız”

Ekonomiye dair mesajlar veren Erdoğan, Genel ekonomik göstergeler gayet iyi. Uyguladığımız programın sonuçlarını bu yılın 2. yarısından itibaren görmeye başlayacağız. İstihdamımız, ihracatımız, üretimimiz tarihimizin en yüksek seviyesinde. Enflasyon düştükçe ekonomideki olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız.” dedi.

Bir 11 kişi ve takım elbise görseli olabilir

“4 ülkeden biri olduk”

Savunma sanayi alanındaki atılımlara değinen Erdoğan, bu alanda yerlilik oranını yüzde 20’den yüzde 80’e çıkardıklarını belirterek “İnsansız Hava Aracı teknolojisinde dünyanın ilk 3 ülkesinden biriyiz. Milli savaş uçağımız KAAN’la 5. nesil uçak yapabilen dünyadaki 4 ülkeden biri olduk” ifadelerini kullandı.

“Buruk bir Ramazan yaşıyoruz”

Gazze’de İsrail saldırılarıyla ilgili olarak Erdoğan, “Gazze’deki katliamların üzüntüsüyle buruk bir ramazan yaşıyoruz. Türkiye olarak bilinen ve bilinmeyen yardımlarımızla Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız” diye konuştu.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi