enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
15°C
Adıyaman
15°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Açık
23°C

İSG Genel Müdür Yardımcısı, Belediye Başkanı aday adayı oldu

İSG Genel Müdür Yardımcısı, Belediye Başkanı aday adayı oldu
REKLAM ALANI
21.11.2023
0
A+
A-

Muhammet Kamil Işık, uzun yıllar boyunca İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanından biri olarak görev yaptı. 2012 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Yardımcısı olarak kariyerine başlayan Işık, sektördeki bilgi birikimi ve tecrübesi ile dikkat çekiyor.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı, Belediye Başkanı aday adayı oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan aldığı Daire Başkanlığı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli görevlerle, sektördeki yerini kanıtladı. Işık, bu kez siyaset sahnesinde Karabük için önemli bir hizmete imza atmaya karar vererek AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Muhammet Kamil Işık kimdir?

Muhammet Kamil Işık, AK Parti’nin Karabük Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Karabük doğumlu olan Işık, 2006 yılında Karabük Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı.

Üniversite yıllarında siyasi kariyerine başladı

Üniversite yıllarında AK Parti Bahçelievler İlçe Gençlik Kollarında aktif görev alarak siyasi kariyerine başlayan Işık, Bahçelievler Belediyesi Gençlik Meclisi Başkan Vekilliği, İstanbul İl Gençlik Kolları’nda Üniversiteler Komisyonu üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulundu. Aynı zamanda, Milli Türk Talebe Birliği’nin kuruluşunda yer alarak 2011-2012 yıllarında Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

İSG alanında dikkat çekiyor

İş Sağlığı ve Güvenliği alanında uzmanlık eğitimi alan Işık, 2012 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Gemi Bakım ve Onarım Sektörü Kapalı Alanlarında İş Sağlığı ve Güvenliği başlıklı tezi, 2016 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Tezi olarak kabul edildi.

İSG Genel Müdür Yardımcısı, Belediye Başkanı aday adayı oldu

İSG görevinden ayrıldı, Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Işık, 2021 yılında Daire Başkanı, 2022 yılında ise İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı olarak atanarak ulusal ve uluslararası projelerde yöneticilik yaptı. Ancak, AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden ayrılarak siyasi arenada aktif rol almayı hedefliyor.

Evli ve iki çocuk babası olan Muhammet Kamil Işık, hem gençliğinin dinamizmini hem de uzmanlık alanındaki tecrübesini Karabük için değerli bir hizmete dönüştürmeyi amaçlıyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi