enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

İş insanı Mehmet Alaca, AK Parti’den Düziçi Belediye Başkan aday adayı oldu

İş insanı Mehmet Alaca, AK Parti’den Düziçi Belediye Başkan aday adayı oldu
REKLAM ALANI
17.11.2023
0
A+
A-

İş insanı Mehmet Alaca, AK Parti’den Düziçi Belediye Başkan aday adayı oldu

İş insanı Mehmet Alaca, AK Parti’den Düziçi ilçesi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Parti binası önüne gelen çok sayıda vatandaş ve partililerin eşlik ettiği Alaca davul ve zurnayla karşılandı. Türk Bayraklarının dağıtıldığı kalabalık yer yer izdihama neden oldu.

Burada kalabalığa hitap eden Alaca, “Sevgili hemşerilerim, saygıdeğer parti büyüklerim, enerji dolu gençlerimiz ve değerli aile büyüklerim; sizleri en içten duygularımla, saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Varlığınız için teşekkür ederim, bugün burada olmanız benim için büyük bir onur. Sizlere bir kardeş, bir evlat olarak hizmet etmenin gururunu ve sorumluluğunu taşıyorum. Bu güzel ilçemizde birbirimizi yakından tanıyoruz. Bu önemli yola çıkarken, ailem, dostlarım, kıymetli parti büyüklerim ve yol arkadaşlarımın görüşlerini alarak karar verdim. Hayırlı ve güzel niyetlerle çıktığım bu yolda, liyakate önem vermek ve adaletten ödün vermemek.  Bu değerlere sıkı sıkıya bağlı kalarak, sizlerin desteğiyle yoluma devam edeceğim. Bu topraklarda doğdum, büyüdüm ve buranın imkanlarıyla yetiştim. Allah’ın izniyle ve sizin desteğinizle, ilçemizi adil ve adaletli hizmet anlayışıyla her mahallesine, her sokağına hizmet edeceğim” dedi.

‘AK PARTİ KARDEŞLİĞİN, DOSTLUĞUN, BERABERLİĞİN PARTİSİDİR’

Alaca, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın memleket sevgisi, hizmet aşkı benim de yolumu aydınlatıyor. AK Parti, kardeşliğin, dostluğun, birliğin ve beraberliğin partisidir.

Düziçi için attığımız her adım, sadece bugünümüzü değil, yarınlarımızı da şekillendirecek. Ben, bu yolda, sizlerin güveni ve desteğiyle yürümekten onur duyuyorum.

Düziçi’nin geleceği için, sizlerle birlikte, adil, şeffaf ve kapsayıcı bir yönetim anlayışını benimseyerek ilerleyeceğiz. Hep birlikte, daha güçlü, daha mutlu bir Düziçi inşa edeceğiz.

Bu yolculukta sizlerin desteği, benim en büyük gücüm. Bu güç birbirimize olan inancımızdan, beraberliğimizden geliyor. Düziçi için atacağımız her adımda, sizlerin rehberliğini, desteğini ve dualarını yanımda hissetmek istiyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyor, Düziçi’nin aydınlık geleceği için sizlerle birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi