enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

İş Bankası Kahta Şubesi Tarafından Çiftçi Buluşması düzenlendi

18.10.2022
0
A+
A-

Türkiye İş Bankası Kahta Şubesi tarafından 18 Ekim 2022’de düzenlenen Çiftçi Buluşması etkinliğinde Oda üyelerine, muhtar ve üreticilere tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir tanıtım yapıldı.

Badem Üreticileri Birliği Başkanı Sn. Mehmet Sena Yıldırım, Türkiye İş Bankası Kahta Şube Müdürü Sn. Ogün Karabulut, Bölge Satış Müdür Yardımcısı Sn. Eyüp Dinçkalmış ve Banka Tarım Yetkillerinin katılımı ile gerçekleşen İş Bankası’nın düzenlediği 114. Çiftçi Buluşması olduğu ifade edilen etkinliğe Kahta’lı üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Türkiye İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü’nden Tarım Uzmanı Sn. Metin Yüksel Bölüm tarafından yapılan sunumda İş Bankası’nın üreticilere yönelik başta hasattan hasata ya da kurbandan kurbana yılda bir ödemeli uygun faiz oranlı tarım kredileri, İmece Kart, İmeceMobil, sulama sistemleri kredisi, ELÜS Kredisi, zirai dron kredisi gibi ürünleri anlatılırken, üreticilerin finansal anlamda farkındalıklarını yükseltmek üzere gelir-gider dengelerini nasıl sağlayacakları ve finans kuruluşlarını ne şekilde kullanırlarsa faydalarına olacağı konularında eğitim niteliğinde bilgiler aktarıldı. İş Bankası’nın üreticinin tüm finansal ihtiyaçları için destek olduğu, uygun fiyat ve teminat koşullu kredi ve İmece Kart imkanı sağladığı belirtilirken, İŞCEP üzerinden Anında Tarım Kredisi ürünü ile 50.000 TL’ye kadar anında kredi kullandırımının mümkün olduğu ifade edildi.

Tanıtımlar ve konuşmalar sonrasında yemek ikramı ve promosyon dağıtımı ile etkinlik sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi