enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

İpekyolu’nda Pedalvan Projesiyle sağlıklı yaşam desteklendi

İpekyolu’nda Pedalvan Projesiyle sağlıklı yaşam desteklendi
REKLAM ALANI
03.12.2023
0
A+
A-

Gençlik ve Spor Müdürlüğü, PedalVan Projesiyle Sağlıklı Yaşamı Destekledi.

Van’da Doğa ile Buluşma ve Sağlık Rotaları Etkinliği Kapsamında, PedalVan Projesi Büyük İlgi Gördü. İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, sağlıklı yaşamın önemine vurgu yapmak amacıyla PedalVan Projesi kapsamında etkinlik düzenledi. Doğa severlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, doğada pedal çevirerek sağlıklı yaşamın anahtarlarını keşfetme fırsatı sundu.

Katılımcılar, enerjilerini doğal ortamlarda aktivite yaparak ve pedal çevirerek harcadı. Etkinlik boyunca gençler, sağlıklı yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olan hareketli yaşam tarzını deneyimleme şansı buldu. İpekyolu Belediyesi, etkinliğin amacının gençleri ve toplumu spor yapmaya teşvik etmek olduğunu belirtti. Ayrıca, doğa ile iç içe olmanın ve düzenli egzersizin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti. Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden yetkililer, doğada geçirilen keyifli vakitlerin ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasının önemine vurgu yaptı. Katılımcıların enerjik ve keyifli bir gün geçirmelerinin yanı sıra, sporun ve doğanın önemini bir arada deneyimleme fırsatı bulduklarını ifade ettiler. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten yetkililer, toplumun daha fazla kesiminin sağlıklı yaşam ve sporun bir arada olduğu etkinliklere katılmasını umut ettiklerini belirtti. Etkinlik, doğa severlerin ve spor tutkunlarının ilgisini çekerken, PedalVan Projesi’nin  sağlıklı yaşam bilincini yayma amacına dönük faaliyet kapsamında devam edeceği belirtildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi