enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5185
EURO
34,7901
ALTIN
2.419,81
BIST
9.757,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Çok Bulutlu
29°C

İMEF’den T.B.M.M’ne Önemli Ziyaret

İMEF’den T.B.M.M’ne Önemli Ziyaret
REKLAM ALANI
30.09.2021
0
A+
A-

İMEF’den T.B.M.M Diğital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman’a Ziyaret.

Kısa adı İMEF olan İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa beraberinde başkan yardımcısı Nizamettin Bilici ve Hukuk Müşaviri Cüneyt Altıparmak ile birlikte T.B.M.M dijital mecralar komisyonu başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ı T.B.M.M deki makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Milletvekili Hüseyin Yayman’a İMEF’in çalışmaları hakkında bilgi veren federasyon başkanı Dr.Süleyman Basa,ayrıca Türk internet medyası ve sosyal medya çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirilip istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan federasyon başkanı Dr. Süleyman Basa son derece verimli geçen görüşme dolayısı ile ilgilerinden dolayı Sayın Milletvekili Hüseyin Yayman beye internet medyamız adına teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Milletvekili Hüseyin Yayman ise İMEF başkanımız ve yönetimiyle sosyal medyanın yeniden düzenlenmesi üzerine verimli ve ufuk açıcı bir sohbet gerçekleştirdik federasyon yönetimine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi