enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5011
EURO
34,9092
ALTIN
2.440,76
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

İmamoğlu: 16 milyon İstanbullu kazandı

İmamoğlu: 16 milyon İstanbullu kazandı
REKLAM ALANI
01.04.2024
0
A+
A-

İmamoğlu: 16 milyon İstanbullu kazandı

İkinci kez İstanbul Belediye seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu, Saraçhane’de İstanbullularla bir araya geldi.

Sözlerine İstanbul’a hayırlı olsun diyerek başlayan İmamoğlu, “Bu şehrin canım insanlarına, çeşitliliğine, milletin her ferdine, her inancına, Alevisine, Caferisine, Şafisine, bütün mezheplerine, bu şehrin Kürtlerine, bu şehrin Çerkezine, bu şehrin her etnik kökenden insanına hayırlı olsun dedi.

İstanbul’da israfın sona erdiğine dikkat çeken İmamoğlu, “Bu şehrin parasının çarçur edilmesini kenara ittik. Bu şehrin bütçesine bereket geldi. Bu şehirde yeni bir kültür başladı. Milletin parası artık milletin oldu” diye konuştu.

İmamoğlu Saraçhane’de yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e şu sözlerle teşekkür etti:

“Ama buradan bazı teşekkürleri etmek istiyorum. Bu başarıya değer katan ve bu yolculuğu en güçlü şekliyle birlikte, tasarlayarak, İstanbul’da güçlü bir başarı elde etmemize vesile olan Genel Başkanım Sayın Özgür Özel’e teşekkür ediyorum. Onun nezdinde partinin bütün üst yönetimine ve temsilcilerine, milletvekillerine, MYK’ya, PM üyelerimize teşekkür ediyorum”

Kanal yok

Yerel seçimlerin bitimiyle Kanal İstanbul Projesinin de tamamen kaldırıldığını belirten İmamoğlu, “İstanbul’un bu akşam verdiği tarihi mesajı nasıl ki bize vermişse hükümet yetkililerine de verdi. Verdiği talimat şu, “İstanbul’a hizmette kardeşim seçilen seçilene saygı gösterecek. Seçilen seçilene zulüm yapamaz, dayatmacılık yapamaz, vesayet kuramaz.” Ne dediniz? “Kanal yok, kanal yok. İstanbul var!” Kanal bitti, İstanbul yaşayacak” dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi