enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
21°C
Adıyaman
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
20°C

İl Tarım Müdürlüğü’nden Çiftçilere Destek

İl Tarım Müdürlüğü’nden Çiftçilere Destek
REKLAM ALANI
20.01.2024
0
A+
A-

İl Tarım Müdürlüğü’nden Çiftçilere Destek

Il Tarim Mudurlugunden Ciftcilere Destek 1
İl Tarım Müdürlüğü’Nden Çiftçilere Destek

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteklemeleri kapsamında düzenlediği bilgilendirme toplantısı ile tarıma dayalı ekonomik yatırımlar ve ekonomik altyapı projelerine destek vermeye hazırlanıyor. Toplantı, İl Müdürlüğü Ramazan Konuş Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Il Tarim Mudurlugunden Ciftcilere Destek 2
İl Tarım Müdürlüğü’Nden Çiftçilere Destek

Sunumlarla Üreticilere Detaylı Bilgi Aktarıldı

Teknik personellerin gerçekleştirdiği sunumlar eşliğinde, üreticilere yatırım konuları, proje limitleri, sağlanacak hibe tutarları, yatırım yerinin özellikleri, desteklenen gider kalemleri, başvuru zamanı, başvuruların değerlendirilmesi ve satın alma süreci gibi konularda detaylı bilgiler verildi.

Il Tarim Mudurlugunden Ciftcilere Destek 3
İl Tarım Müdürlüğü’nden Çiftçilere Destek

“Başvuru Süreci 19/02/2024 Tarihine Kadar Devam Ediyor”

Toplantıda konuşan İl Müdürü Erkan Alkan, Kırsal Kalkınma Yatırımlarında desteklenecek projelerin önemine vurgu yaptı. Başvuru sürecinin 19 Şubat 2024 tarihine kadar devam edeceğini belirtti.

Il Tarim Mudurlugunden Ciftcilere Destek 4

Hibe Destekleri İle Pazarlama Altyapısı Geliştirilecek

Program kapsamında, bitkisel ve hayvansal alanlarda yapılacak hibe destekleri ile tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi ve kırsalda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması hedefleniyor.

Proje Detayları ve Başvuru İçin Bilgilendirme

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, desteklenen projelerle ilgili detaylı bilgileri içeren dokümanları ve başvuru formlarını ilgilenenlere sunarak, bölgenin tarımsal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi