enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

İL KOMİSYONU KIŞ TEDBİRLERİNİ GÖRÜŞTÜ

İL KOMİSYONU KIŞ TEDBİRLERİNİ GÖRÜŞTÜ
REKLAM ALANI
06.12.2015
0
A+
A-

        Adıyaman’da Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında toplanarak, kış dönemi trafik güvenliği tedbirlerini masaya yatırdı.
Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Trafik Şube Müdürlüğü personeli ile diğer kurumların yetkilileri katıldı.
Toplantının açılışında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü personeli tarafından trafik güvenliğine ilişkin yapılacak çalışmalar, kış döneminde alınacak tedbirler, kurumlara düşen görev ve öneriler ile ilgili bir sunum yapıldı.
Kış mevsiminde yağması muhtemel kar ile birlikte Adıyaman ve ilçelerinde alınacak tedbirleri ele aldıklarını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Bugün hem karayolları trafik güvenliği koordinasyon toplantısını gerçekleştirdik hem de kış tedbirlerini görüştük. Kış aylarının gelmesi ile havaların soğuması, yağmur ve kar yağışlarının başlamasıyla ulaşım konusunda sürücülerimizin daha dikkatli davranmaları, araçlarını bu duruma göre hazırlamaları gerekmektedir. Özellikle sürücülerimizin kış lastiği takmaları önem arz etmektedir. Yağış nedeniyle yol kapanması veya trafik akımının yoğunlaşması gibi hallerde, araçlar daha önceden belirlenen alternatif güzergâhlara yönlendirilecektir. Kış sezonunda kar yağışının olduğu günlerde kurum ve kuruluşlarımız iş birliği içinde hareket ederek trafik güvenliğinin sağlanması için gerekli denetimlerini artıracaklardır”dedi.  

  

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi