enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2400
EURO
34,8189
ALTIN
2.429,60
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
22°C
Adıyaman
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
27°C

Icardi’nin cezası bizi geriye itti

Icardi’nin cezası bizi geriye itti
REKLAM ALANI
26.02.2024
0
A+
A-

Okan Buruk: Icardi’nin cezası bizi geriye itti

Spor – BHA

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, Bitexen Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maça saatler kala Mauro Icardi’nin cezasını öğrendiklerini söyleyen Buruk, ”Icardi’nin tedbirsiz sevk edildiği halde oynanmayacağı söylendi. Bu dünyanın hiçbir yerinde olamaz. Onunla maça hazırlandık, bu durum bizi etkiledi. Psikolojik olarak geriye itti.” dedi.

”Icardi net olarak hatırlamıyor”

Mauro Icardi’nin cezası hakkında konuşan Okan Buruk, ”Ankaragücü’nün üstünden çok zaman geçti. Montaj görüntüler çıktı. Daha sonra olduğu söylendi. Icardi net olarak bir şey hatırlamıyor. Maçın içerisinde birçok oyuncuya bakarak bu görüntüler çıkartılabilir. Icardi’nin bugüne kadar Türkiye’de böyle bir olayı olmadı. Sadece futboluyla ön plana çıktı. Oynamaması onun için de sürpriz oldu.” sözlerini kullandı.

Hedefinin beşinci yıldızı takmak olduğunu söyleyen Buruk, ”Sene sene gitmek istiyorum. Burada tekrar şampiyonluk yaşamak çok önemli. İleride ne olur bilinmez. Asıl hedefim Galatasaray’da olmak ve şampiyonluğu kazanmak. Beşinci yıldızı takmak.” diye konuştu.

Zaha daha iyisini yaptığında formayı alacak

Wilfired Zaha’nın durumu hakkında konuşan Okan Buruk, şunları söyledi:

”Zaha’dan beklentimiz daha yüksek. O da oynamak istiyor, anlıyorum. Baştan başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Son maçlarda beklentimi karşılamadı. 11’de başladığında daha iyi hissettiğini söyledi ama oyuna sonradan girdiğinde de ondan daha fazlasını bekliyoruz. Burada bir yarış var. Daha iyisini yaptığında formayı alacak.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi