enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

İbrahim Yusuf Turanlı ” Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım”

02.02.2019
0
A+
A-

Partisi Kahta Belediye Başkan Adayı İbrahim Yusuf Turanlı, projelerini basına tanıttı.

Saadet Partisi Kahta Belediye Başkan Adayı İbrahim Yusuf Turanlı, Adıyaman ve Kahta’daki ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek projelerini açıkladı.

Adıyaman ve ilçelerinde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelen Yusuf Turanlı, “Eski çarşıyı otantik bir çarşıya dönüştüreceğiz. Marangozlar çarşısını kuyumcular çarşısı yapacağız. Kentsel dönüşüme ağırlık vereceğiz. Turizme yeniden canlılık kazandıracağız. Hayvan barınaklarını yapacağız. Park ve bahçelere ağırlık verip iki katlı otoparklar yapacağız. Yeni çevre yolları yapacağız. Hiç kimseyi işten çıkarmayacağız,imkanlar dahilinde yeni elemanlar alacağız” dedi.

 

 

Seçilmesi halinde bir çok projeye imza atacaklarını belirten İbrahim Yusuf Turanlı, “Kimse ile bir kavgamız yok. Halkımız için çalışacağız ve bu projelerimizi halkımız için yapacağız. Geçmişte yaptıklarımız ortadadır. Mevcut yönetimin yaptıklarını eleştirmiyorum ama benim başkanlığımda Kahta daha modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Meydan Projesi

Kahta ilçe merkezinde bulunan 1. Nolu Sağlık Ocağı’nın yerini belediyemize tahsisi halinde Büyük bir Şehir Meydanı oluşturarak vatandaşlarımızın rahatça oturabilecekleri ve dinlenebilecekleri bir yer haline getireceğiz. Ayrıca, meydanın altına da ilçe trafiğini rahatlaması amacıyla iki katlı otopark yapacağız. Böylelikle vatandaşlarımız şehir merkezinde rahat dinlenebileceği alanlara kavuşurken, araç park sorunu da önemli oranda giderilmiş olacaktır.

Kanal boyu projesi

Menderes ve Yavuz Selim Mahallelerinde bulunan Kanal boyu alanlarında ıslah ve onarımı yapılarak, modern bir görüme kavuşması için Kanal boyu Projesini hayata geçireceğiz. Yıllardır mahalle sakinlerini rahatsız eden bu sorunu giderip, güzel bir görünüme kavuşturacağız.

Çevre Yolları Projesi

İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununu gidermek için, çevre yolları yapacağız. Şehrin güneyinde ve kuzeyinde birer çevre yolu açılarak, trafik akışı rahatlayacak, böylelikle şehir merkezi içerisinde yaşanan trafik sorunu giderilmiş olacaktır.

Kahta-Adıyaman Ulaşım Projesi

Kahta ilçemizden Adıyaman ilimize giden vatandaşlarımız, hastane kavşağında ve Dursun Çavuş Cami civarında Kahtalı hemşirelerimiz indirilmektedir. Bundan dolayı şehir merkezine ve üniversiteye gidecek vatandaşlarımız, ikinci bir araca binerek, gerek zaman kaybına, gerekse maddi bir kayba neden olmaktadır. Bizler, göreve geldiğimizde Adıyaman’da siyasi ve bürokrasi engelleri aşarak, Kahtalı hemşehrilerimizin mağduriyetini giderip, Kahta – Adıyaman hattını üniversiteye kadar uzatacağız.

Hayvan Pazarı Projesi

İlçemizin önemli bir gelir kaynağı da hayvancılıktır. Hayvan yetiştiren vatandaşlarımızın, hayvanlarını rahat pazarlayabileceği ve alıcılarının da daha modern, daha hijyenik şartlarda alışverişlerini yapacakları modern bir Hayvan Pazarı kazandıracağız.

Hayvan Barınağı Projesi

Başıboş sokak hayvanları şehir merkezinde alınarak, şehir yakınlarında yapılacak, hayvan barınaklarında beslenecek, cadde ve sokaklarımızı başıboş hayvanlardan arındıracak ve uzman ekipler tarafından beslenmesi ve takibi yapılacaktır.

Sebze ve Meyve hali Projesi

Sebze ve Meyve Hali Projemiz, ciddi anlamda bir rahatlık sağlayacak olan yeni hal ile gelecekteki ihtiyaçlara da karşılık verebilecek ve ulaşımda da kolaylık sağlanabilecek yeni modern bir hal pazarını ilçemize kazandıracağız.

 

 

Oto Pazarı Projesi

İkinci el otomobil alım-satımı yapmak isteyen vatandaşlarımızın ve esnafımızın yaz-kış uygun ortamda faaliyet yapabilmeleri için açık oto pazarı alanı yapacağız. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz alanda temel ihtiyaçların karşılanabileceği sosyal tesisler yapılacaktır”

Yapılan basın açıklamasının ardından Turanlı, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir gazetecinin “Turanlı ailesinden gölge Başkan olacak mı?” yönündeki soruya Turanlı, “Biz 6 kardeşiz,4 kız 2 erkek. Bundan önceki başkanlık dönemimde de kesinlikle hiç bir kardeşim belediye işlerine müdahil olmadı. Bu dönemde de seçilirsem aynısı olacaktır” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi