enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3537
EURO
34,7945
ALTIN
2.440,19
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

İbrahim Balcıoğlu Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

İbrahim Balcıoğlu Çalışan Gazeteciler gününü kutladı
REKLAM ALANI
10.01.2024
0
A+
A-

İbrahim Balcıoğlu Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Açıklamada “Gücünü kamuoyundan alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan ülkemiz ve Giresun’un sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkılar sağlayan yerel gazeteciler olarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüz kutlu olsun.

İçinde bulunduğumuz zor zamanda son derece önemli bir görevi fedakârca ifa eden gazeteciler, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli olarak içinde bulunduğumuz topluma karşı sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz.

Bu milletin en büyük gücü birliğidir. Allah, birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Allah dinimizi, dilimizi, bayrağımızı, vatanımızı, devletimizi ve kardeşliğimizi ilelebet daim eylesin.

Özellikle Filistin’de İsrail zulmünün zirvede olduğu bu günlerde o bölgede zor ve meşakkatli bir sahada görev yapan meslektaşlarımıza kolaylıklar dilerken yüzlerce gazeteciyi de kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Vefat edenlere rahmet yaralanan ve ailelerini kaybedenlere şifa ve sabır diliyoruz.

Bu vesileyle, gazetecilik mesleğine gönül vermiş, basının yazılı, görsel, işitsel ve sosyal bütün tür ve kademelerinde mesleğini icra eden emektar ve vefakâr basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” denildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi