enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2043
EURO
35,0774
ALTIN
2.526,17
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 10 Kasım mesajı

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 10 Kasım mesajı
REKLAM ALANI
09.11.2023
0
A+
A-

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 10 Kasım mesajı

Özbakır çifti ;  mesajlarında   şu sözlere yer verdiler;

”Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı ,rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Büyük bir komutan olarak milletimizle birlikte istiklal mücadelesini zafere ulaştıran Mustafa Kemal Atatürk, büyük bir devlet adamı ve lider olarak da evrensel değerleri benimsemiş, millet egemenliğine dayanan, itibarlı ve güçlü bir devlet, üreten ve geleceğe güvenle bakan bir toplum oluşturmayı amaçlamıştır.

‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına sahip çıkmak, onun ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek; onun kendi deyimiyle ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine’ çıkarmakla mümkün olacaktır.
Bugün bizler Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz.
Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, ve şükranla anıyoruz.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi