enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

‘Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı’ ATO Congresium’da başladı

‘Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı’ ATO Congresium’da başladı
REKLAM ALANI
22.11.2023
0
A+
A-

Ankara’da ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi, 22-26 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı’na ev sahipliği yapıyor.

featured

‘Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı’ ATO Congresium’da başladı

ATİS Fuarcılık tarafından duyurulan etkinlik, Türkiye’de eğitim veren çeşitli kurum ve kuruluşlara bir platform sunuyor, aynı zamanda deneyim paylaşımlarına ve ikili görüşmelere imkan tanıyor.

Fuarın amacı, katılımcı kurum ve kuruluşların kendilerini tanıtabilecekleri bir alan oluşturmak. Bu çerçevede, etkinlik boyunca eğitim ve öğrenme merkezli konferanslar, paneller, atölyeler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Hayat boyu öğrenme kavramı, bireylerin modern dünyaya adaptasyonunu kolaylaştırmayı hedeflerken, aynı zamanda sosyal, kültürel ve mesleki gelişimi desteklemeyi amaçlıyor.

  

22 Kasım’da saat 16.00’da resmi açılışı yapılacak olan fuar, 26 Kasım 2023 tarihine kadar her gün 10:00 – 19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Girişlerin ücretsiz olduğu etkinlikte, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezleri, ABB Belmek, Ulusal Ajans, üniversiteler ve birçok özel kuruluş yer alacak.

 

‘Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı’ ATO Congresium’da başladı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi