enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Hayallerimizden biri Avrupa şampiyonu olmak

Hayallerimizden biri Avrupa şampiyonu olmak
REKLAM ALANI
21.02.2024
0
A+
A-

Kerem Aktürkoğlu: Hayallerimizden biri Avrupa şampiyonu olmak

Okan Buruk ve Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’ın Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Sparta Prag ile oynayacakları rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

”Galatasaray her maça kazanmak için çıkar”

Maçı kazanıp son 16 turuna kalmak istediklerini belirten Okan Buruk, ‘’İlk maçtaki avantajı bir kenara bırakıp bu maça odaklanacağız. İlk maçta bizi ne kadar zorladıklarını biliyoruz. Hem savunmada hem hücumda dikkat etmemiz gerekiyor. Ligdeki son 3 deplasmanda iyi işler yaptık. Rakibimiz oynayan bir takım ama Galatasaray her maça kazanmak çıkar. İlk maça göre daha iyi bir performans vermemizi bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın bu seneki oyunu ve başarılı sonuçları doğrultusunda kendisine gelen olumlu yorumlar hakkında konuşan Buruk, ‘’Başarılı olmak bana nasip oldu. Bu tenis değil. Tek başıma değilim. Futbolcularımızla birlikte sadece kazanmaya odaklıyız. Camiamıza karşı kazanma sorumluluğumuz var.” sözlerini kullandı.

En büyük motivasyonlarının ilk maçta aldıkları skor olduğunu belirten Okan Buruk, şunları söyledi:

”İlk maçta rakibimiz ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdi. Bu maça yüzde yüz konsantrasyon ile sahada olacağız. Kendi oyunumuz var ve bunu oynayacağız. Prag çok değerli bir şehir, Sparta Prag da bu değerli şehrin değerli takımı. Ne kadar zor bir takıma karşı olduğumuzun farkındayız.”

”Hayallerimizden biri Avrupa şampiyonu olmak”

Kulüp tarafından futbolculara gönderilen şampiyonluk mektupları hakkında konuşan Kerem Aktürkoğlu şunları söyledi:

”Çok güzel ve duysal bir hediyeydi. Benim mektubum çok duygusaldı ve özeldi. Takım olarak ve bireysel olarak hayallerimiz var ve bunlardan biri de Avrupa şampiyonu olabilmek. Hocamız bunu futbolculuk döneminde başardı. Biz de bunun hayalini kuruyoruz. Önümüzde uzun bir yol var ve bunun bilincindeyiz.’’

”Bireysel performanslar çok önem taşıyor ama takım kazanamadıktan sonra pek bir önemi yok. İlk maçta golüm yoktu ama kazandık. Tabi ki her futbolcu gol atmak ister ama takımıma tardım edebilmek her şeyden çok daha önemli. Gol atarsam veya asist yaparsam ne güzel.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi