enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Travel Expo Ankara’da

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Travel Expo Ankara’da
REKLAM ALANI
19.11.2023
0
A+
A-

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Travel Expo Ankara’da

6’ıncı Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Travel Expo Ankara, binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor.

Sağlık, eğitim ve kültür gibi pek çok alanda turizm faaliyetlerinin fuar ziyaretçilerine tanıtıldığı etkinlikte stant açan Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri, sağlık ve sağlık turizmi üzerine katılımcıları bilgilendiriyor.

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Uluslararası Hasta Ofisi Koordinatör Yardımcısı Emel Ertem, hastanelerinde en iyi teknik aletler ve metotlar ve donanımlı hekimler ile hizmet verdiklerini belirterek Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri olarak sağlık turizminde dünyaya açılan pencere olmayı amaçladıklarını söyledi.

Ertem,  ”Biz Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Uluslararası Hasta Biriminden sorumluyuz. Biz Hacettepe Hastanesi olarak hem onkoloji hastanesi, hem yetişkin hastanesi, hem de çocuk hastanesi olarak hizmet veriyoruz. Her alanda hizmetlerimiz devam ediyor. En iyi teknik aletler ve metotlar kullanılarak, donanımlı  hocalarımızla, öğretim üyeleriyle hizmet vermeye devam ediyoruz. Biz de bu açıdan kaliteli ve güvenli hizmetleri uluslararası hastalara da vermek amacıyla buradayız.

Bize yıl içerisinde hemen hemen her ülkeden hasta gelir. Ama en çok Azerbaycan’dan gelir. Potansiyel hastalarımızı Azerbaycanlılar oluşturur. Arkasından Irak, İran, Gürcistan ve son yıllarda da Rusya ve Ukrayna olmak üzere pek çok ülkeden hastalarımız bulunuyor. Bu durum Türkiye’ye sağlık turizmini de beraberinde getiriyor. Biz de bu amaçla Türkiye sağlık turizmini dünyaya açan pencere olarak fuarda önemli bir yer almak, büyük bir adım atmak istedik. Daha da geliştirmek istedik bu konuyu. Umarım istediğimiz verimi alırız.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi