enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2481
EURO
34,7895
ALTIN
2.401,23
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji sektörüne dev akademisyen kadrolardan eğitim

Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji sektörüne dev akademisyen kadrolardan eğitim
REKLAM ALANI
27.04.2024
0
A+
A-

Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor. Yurt içi ve yurt dışından dünyaca tanınmış bilim insanlarının katıldığı güzellik uzmanları ile medikal estetikçiler, sağlıkçılar ve diyetisyenleri bir araya getiren ‘Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı’nda ünlü akademisyenler sektör temsilcilerine ilk kez uygulamalı detaylı bilgiler veriyor. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerinin büyük ilgisini gören Çalıştay’da uygulamalı eğitimlerde başarılı olanlara sertifika veriliyor.

Ankara Üniversitesi ve Ankara Medipol Üniversitesi iş birliğinde organize edilen Uluslararası Beautycare’2024 Organizasyon Komitesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Rüştü Karaman sağlıklı yaşam, cilt bakımı ve estetik tüm dünyada çok önemsenen ve süreklilik arz eden insanlık tarihi kadar eski bir olgu olduğunu söyledi. Prof. Dr. Karaman, “Sağlıklı bir cilde sahip olmak aynı zamanda vücut sağlığının da en önemli göstergesi. Bu nedenle, cilt bakımı, estetik uygulamaları ve kozmetik ürünler günlük hayatın adeta vazgeçilmezi. Cilt bakımında temel amaç sadece güzel görünmek değil, sağlıklı bir cilde sahip olmak için cilt sağlığının korunması ve bütüncül güzellik. Sağlıklı ve sürdürülebilir güzellik açısından, başta gıda, beslenme, sağlık ve egzersiz olmak üzere dermotoloji, kozmetoloji, farmakoloji, biyoteknoloji, kimya gibi farklı disiplinler arası doğru bilgi ve tecrübelerin bilimsel veriler ışığında tüm bireyler ile paylaşılması büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede; Ankara Üniversitesi ve Medipol Üniversitesi ev sahipliğinde 24-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya-Türkiye’de ilgili paydaşların katılımları ile oldukça geniş platformda düzenlediğimiz ‘Uluslararası Güzellik, Estetik & Kozmetoloji Çalıştayı ve Sertifikalı Kurs Programı’ büyük ilgi görüyor” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi