enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5619
EURO
34,8545
ALTIN
2.434,35
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

Göçeri Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Fuarı

Göçeri Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Fuarı
REKLAM ALANI
20.04.2018
0
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında Kahta ilçesi Göçeri Ortaokulunda bilim fuarı açıldı.

Proje kapsamında minik mucitler, hünerlerini hazırlanan icatlar, bilim şovları ve deneyler ile sergiledi.

Biyonik kol, trafik ışıkları, akıllı kümes ve akıllı askeriye gibi projeler en çok ilgi gördü.

Bilişim Öğretmeni İbrahim Babaoğlu, genç beyinlerin bilimin önemini kavramalarında bilim fuarlarının önemli bir rolü olduğunu ifade etti.

Gelecek gençlerinin sergiledikleri projelerden dolayı tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, “Gelecek sizin olacak, bizde hayallerinizin olmasını istiyoruz. Bu fuar yeni hayaller kurmanıza, kendiniz için, memleketiniz için, aileniz için, yeni gelecekler tasarlamanıza vesile olacaktır. Onun için bizim sizden istediğimiz; bizim başaramadığımız, barışı dünyaya yaymak, hakim kılmak için hayaller kurmanız ve bu hayallerinizi gerçekleştirmek için çabalamanız, gayret etmeniz. Bizlerin de, öğretmenlerinizin de, göstereceğiniz her çabada yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz. Size rehberlik ederek sizi başarıya ulaşmanız için gereken destek vereceğiz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için çeşitli araştırmalar yapmalısınız, emek vermelisiniz, gayret göstermelisiniz ve çok kitap okumalısınız” açıklamasını yaptı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi