enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4704
EURO
34,8750
ALTIN
2.433,14
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
28°C
Adıyaman
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

GMİS, TKK’ya işçi alımı taleplerini Bakan Işıkhan’a iletti 

GMİS, TKK’ya işçi alımı taleplerini Bakan Işıkhan’a iletti 
REKLAM ALANI
09.11.2023
0
A+
A-

GMİS, TKK’ya işçi alımı taleplerini Bakan Işıkhan’a iletti

Ankara’da, TTK ve MTA işçilerinin sorunları ve TTK’ya alınacak 2 bin işçi konusunda güncel konuları görüşmek üzere bir dizi ziyaretlerde bulunan GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek önemli görüşmede bulundu. Ziyarette, TTK’ya istihdam edilecek 2 bin işçi için son gelişmeler ele alındı. Ayrıca, TTK ve MTA işçilerinin güncel sorunları ile çalışma hayatı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

‘‘MADENCİLER ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’’

Bakan Işıkhan, Zonguldak bölgesinin ve madencilerin ülkemiz için çok önemli olduğunu söyledi. Tüm maden işçilerine selam gönderen Bakan Işıkhan, ziyaret nedeniyle GMİS Genel Başkanı Yeşil ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi