enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3633
EURO
34,6915
ALTIN
2.392,12
BIST
10.162,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Giresunspor yönetimine istifa çağrısı

Giresunspor yönetimine istifa çağrısı
REKLAM ALANI
02.12.2023
0
A+
A-

Giresunspor İstanbul Temsilcisi Serkan Cihan yaptığı açıklama ile Giresunspor yönetimini istifaya davet etti. Takımın aldığı kötü neticelerle ligin dibine demir atmasıyla gerilen sinirler son olarak federasyonun bir takım gereklilikleri yerine getirmemesi sebebiyle 3 puan silme cezası vermesiyle iyice gerildi.

Sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesaj ile yönetimi istifaya davet eden Cihan “Gururla sürdürdüğümüz Giresunspor İstanbul Temsilciliği görevimizi, Giresunspor Kulübü Yönetimi ile aramızdaki fikir ayrılıkları ve bu ayrılıkların yaklaşan Giresun Tanıtım Günleri ve Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanan Giresun Gecesi gibi önemli organizasyonları olumsuz etkilememesi adına bıraktığımızı bildirmek isteriz.

Bu kararı alırken, kulübümüzün ve taraftarlarımızın umudunu güçlendirmeyi amaçladık. Giresunspor’a olan sevgimiz ve desteğimiz devam edecek. Ancak, şu anki süreçte farklı bakış açıları arasındaki uyumsuzlukların yönetimin sponsor arayışlarını ve transfer tahtasını açtırmaya yönelik siyasi destek sürecini etkilememesi amacıyla görevimizi bırakma kararı aldık.

Giresun Tanıtım Günleri ve Giresun Gecesi gibi anlamlı etkinliklerin, kulübümüz için önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, bu kararımızın bu etkinlikleri etkilememesini ve yönetimin önünü açmasını temin etmek istiyoruz.

7-10 Aralık tarihlerinde Yeşilköy Havalimanında yapılacak olan Giresun Tanıtım Günlerinde herkesin gelip Giresunspor standından alışveriş yapmasını ve kulübümüze destek olmasını istiyoruz. Giresunspor Kulübünün İstanbul’da yapacağı her etkinliğe gönüllü olarak katılacağımızı tekraren ilan ediyoruz.

Birlikte çalıştığımız Giresunspor Başkanları Sayın Hakan Karaahmet ve Sayın Nahid Yamak’a teşekkür ederiz. Geçmişte bize destek olan herkese içten teşekkürlerimizi sunarız ve Giresunspor İstanbul Gönüllüleri olarak Giresunspor’a olan sevgimizin ve bağlılığımızın devam edeceğini belirtmek isteriz” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi