enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2559
EURO
34,8282
ALTIN
2.434,44
BIST
10.062,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
27°C

Gerard Deulofeu 397 gündür futbol oynayamıyor

Gerard Deulofeu 397 gündür futbol oynayamıyor
REKLAM ALANI
23.02.2024
0
A+
A-

Gerard Deulofeu 397 gündür futbol oynayamıyor

Spor – BHA

2023 yılının Ocak ayında geçirdiği sakatlıktan bu yana futbol oynayamayan ve bunalımda hissettiğini söyleyen Gerard Deulofeu, içini döktü.

İspanyol futbolcu, 2022/23 sezonunda oynanan Sampdoria – Udinese maçının 90. dakikasına yaşadığı sakatlık sebebiyle 397 gündür forma giyemiyor.

FC Barcelona altyapısında yetişen; Everton, Sevilla, AC Milan, Watford ve son olarak Udinese forması giyen sporcu, sakatlığı hakkında şunları söyledi:

”Dizimden yaşadığım sakatlık ve geçirdiğim ameliyatlar yüzünden 1 yıldan fazla bir süredir forma giyemiyorum. Neler yaşadığımı hayal bile edemezsiniz. Geri dönmek için çok çabalıyorum ancak bir yandan geri dönemeyeceğimi kabullendim. Çok uzun süredir sevdiğim işi yapamıyorum.”

Kariyerinde toplam 115 maç kaçırdı

Kariyerinde 286 maça çıkıp 53 gol kaydeden Deulofeu, futbol hayatı boyunca sakatlıklarından dolayı toplam 115 maç kaçırdı.

Barcelona’dan eski futbolcusuna destek mesajı

Gerard Deulofeu’nun altyapısında yetiştiği kulüp olan Barcelona, eski futbolcusuna sosyal medya üzerinden ”Güçlü kal” etiketiyle destek mesajı gönderdi.

Kadrosunda bulunduğu kulüp olan Udinese de futbolcusunu yalnız bırakmadı. İtalya Serie A ekibi, ”Güçlü kal Gery! Biz her zaman yanındayız ve seni bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi