enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
ALTIN
2.506,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Gençlik ve Çocuk Festivali başlıyor

Gençlik ve Çocuk Festivali başlıyor
REKLAM ALANI

Adıyaman Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Gençlik ve Çocuk Festivali 22 Eylül Cuma günü Tuğçe Kandemir ile Pınar Süer tarafından verilecek konserlerle başlıyor.

Sosyal belediyecilik anlamında yıl boyunca birbirinden güzel etkinliklere imza atan Adıyaman Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Gençlik ve Çocuk Festivali için de hazırlıklarını tamamladı.
Karaali Eğriçay Parkı’nda düzenlenecek olan ve 22-25 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan Festivalin ilk konuğu ünlü popçu Tuğçe Kandemir ile Pınar Süer olacak.
Program hakkında bilgi veren ve festival boyunca birbirinden önemli sanatçıların Adıyamanlılarla buluşturulacağını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, gençler ve çocuklar için düzenledikleri etkinliklerin devam edeceğini müjdeleyerek, “Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz ‘Gençlik ve Çocuk Festivali için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Geçen yıl yoğun ilgi gören festivalimiz bu yıl da Karaali Eğriçay Parkı’nda düzenlenecek. Her gün 15.00’dan itibaren çocuk oyunları, nostaljik sinema, animatörler ve sergilerle zenginleştirilecek olan festivalde il gün olan 22 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da ünlü popçu Tuğçe Kandemir ile Pınar Süer sahne alacak. Festivalin ikinci günü ise yine çok sevilen popçulardan Emre Aydın Adıyamanlı hayranlarıyla buluşacak. 24 Eylül Cumartesi günü ise Sinan Yıldırım ile Monoband festivale katılacak olan halkımızı coşturacak. Festivalimizin son günü olan 25 Eylül Pazar günü de Tefo&Seko ile Ayaz Erdoğan verecekleri konserlerle festivalimizin finaline imza atacaklar. Tüm halkımızı bu güzel etkinliğimize davet ediyoruz” diye konuştu.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi