enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,7794
ALTIN
2.410,07
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Genç olsaydım Türkiye’ye dönmek isterdim

Genç olsaydım Türkiye’ye dönmek isterdim
REKLAM ALANI
21.03.2024
0
A+
A-

Dick Advocaat: Genç olsaydım Türkiye’ye dönmek isterdim

Spor – BHA

Hollandalı teknik adam, başında olduğu Curaçao Milli Takımı’nın Antalya’da yürüttüğü hazırlık kampında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Advocaat, Süper Lig’deki güncel olaylar ve şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Süper Lig’ini özlediğini dile getirerek sözlerine başlayan Hollandalı, ”Süper Lig harika bir lig. Türkiye, taraftarı ve takımlarıyla birlikte tam bir futbol ülkesi. Daha genç yaşta olsaydım mutlaka Türkiye’ye geri dönerdim.” ifadelerini kullandı.

”Fenerbahçe harika bir kulüp”

Fenerbahçe döneminde yaşadığı olayları anlatan Dick Advocaat, şu sözleri söyledi:

”Fenerbahçe gerçekten harika bir kulüp ve camia. Orada çok iyi vakit geçirdim. Takımın o zamanki başkanı Aziz Yıldırım ve onun kardeşiyle çok güzel zamanlar geçirdik. Benimle çok iyi ilgilendiler. Aslında orada birkaç sene daha kalabilirdim ama eve dönmek istedim. Fenerbahçe’ye her şey için çok teşekkür etmek istiyorum. Hem taraftar hem yönetim, ben orada olduğum zamanlar bana çok iyi davrandılar.”

”Galatasaray ve Fenerbahçe seneye üçüncülüğe oynayabilir”

Türkiye’yi ve Türk futbolunu takip ettiğini dile getiren Curaçao teknik direktörü, ”Burası çok çılgın bir lig. Buradaki taraftarlar, takımlarını yürekten destekliyorlar ve bu da heyecanı artırıyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlar bu lige heyecan katıyor. Bu sezon şampiyonluk için Fenerbahçe ve Galatasaray yarışıyor ama seneye üçüncülük için yarışabilirler. Seneye Trabzonspor ve Beşiktaş yarışabilir. Burası öyle bir lig. Ne olacağını tahmine edemiyorsunuz.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi