enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Gazeteci ve Yazarlar Derneği’nden Görkemli “Medya evi” açılışı

Gazeteci ve Yazarlar Derneği’nden Görkemli “Medya evi” açılışı
REKLAM ALANI
10.01.2024
0
A+
A-

Gazeteci ve Yazarlar Derneği’nden Görkemli “Medya evi” açılışı

Bolu’da, geçtiğimiz yıl kurulan Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği’nin sosyal tesis olarak kullanacağı Medya Evi görkemli bir törenle açıldı. Yoğun katılımın yaşandığı açılış törenine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Abit Öztoprak, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri ve gazeteciler katıldı.
Törende Medya Evi’nin açılış kurdelesi protokol üyeleri ve gazeteciler tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından açılış konuşmasını yapan Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkan Yardımcısı Faruk Çidem, “1 yıl önce mesleğimizi daha ileri götürebilmek ve birliği sağlamak amacıyla sektörde çalışan arkadaşlarımızla çıktığımız yolda Bolu’ya kazandırdığımız sosyal tesisimizi bu anlamlı günde açmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
“Burası sizin, burası Bolu’nun…”
Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Emin Gürbüz, “Güzel işler yapacağımıza emin olabilirsiniz. Biz burayı, birlikte bir şeyler yapalım diye hayata geçirdik. Birlikte oturacak mekânımız yoktu, çay içecek yer bile bulamıyorduk. Burası sizin, burası Bolu’nun…”diye konuştu.

”Gazetecilerin siyasiler üzerinde çok emeği var”

Belediye Başkanı Özcan, basın mensuplarının siyasilerle beraber olduğunu belirterek, “Bugün burada olmaktan mutluyum. Emin kardeşim bize bir süre önce geldi, bir ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bir dernek kurduklarından bahsetti. Yer konusunda bizden yardım istedi. Burayı kendilerine ben önerdim. Bugün de ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi görüyorum. Açılış da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde geldi. Bundan dolayı da özellikle mutluluk duyuyorum. Gazeteci arkadaşlarımızın özellikle biz siyasiler üzerinde çok hakkı emeği var. Şartlar ne olursa olsun, doğru bildiğinizi yazın, doğru bildiğinizi haberleştirin ama doğru haberler yapın. Hayırlı olsun yeni mekânınız” ifadelerini kullandı.

”Sizlerin rahatı bizler için çok önemli”

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, “Gazetecilik gerçekten zor bir meslek. Sizlerin rahatı bizler için çok önemli. Önemli olan mesleğinizi özgürce yapabilmeniz. Bu güzel ortamı hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. 10 Ocak Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim” diye konuştu.

”Her daim yanımızda sizler vardınız”

Basın mensuplarının kendilerine destek verdiğini aktaran Milletvekili Akgül, “Yıllarca sizlerle Bolu’nun sokaklarında olduk. Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığımız dönemde sivil toplum kuruluşu başkanlığı yaptığımız dönemde her daim yanımızda sizler vardınız. Sizler bize hep güç verdiniz. Bizler de imkânımız olduğu sürece sizlerin yanında oluruz. Hep sizlerle beraber oluruz. Bu vesileyle de az önce şurada gördüm, değerli kalemlerimiz, basın mensuplarımız… Bugün bu anlamlı günde de ahirete irtihal eden tüm gazetecilerimize, Bolu’da emek veren, köşe yazarlığı yapan tüm değerli gazetecilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

”Hayırlı olmasını diliyorum”

Bolu Vali Yardımcısı Öztoprak, Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, “Malum gazetecilik toplumun haber alma hürriyetine hizmet eden bir meslek. Bu mesleği fedakârca yürüten, icra eden, kar kış, gece gündüz demeden mesleği icra eden siz değerli gazetecilerin öncelikle Gazeteciler Gününü kutluyorum, tebrik ediyorum. Bu vesileyle medya evinin açılışının da hayırlı olmasını diliyorum. Umarım gazetecilerin bir araya gelmesine, birlik beraberlik içerisinde bilgi paylaşmasına vesile olur” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların akabinde Medya Evi önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi