enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3450
EURO
34,8212
ALTIN
2.376,85
BIST
10.256,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Gazeteci İlhan Kılıç’tan Başkonsolos Ali İhsan İzbul’a ziyaret

Gazeteci İlhan Kılıç’tan Başkonsolos Ali İhsan İzbul’a ziyaret
REKLAM ALANI
06.02.2024
0
A+
A-

İlhan Kılıç / Almanya – BHA

TUTAP Almanya Başkanı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Almanya kurucusu Gazeteci- Yazar İlhan Kılıç Türkiye Cumhuriyeti Almanya Düselldorf Başkonsolusu Ali İhsan İzbul‘u ziyaret etti.

Ziyarette Düselldorf Başkonsolusu Ali İhsan İzbul,2024 yılı içinde Düselldorf Konsolusluğunun yapacağı etkinlikler ile ilgili Gazeteci Yazar İlhan Kılıç’a bilgiler verdi.

Düselldorf Başkonsolusu Ali İhsan İzbul, Düsseldorf Başkonsolosluğu olarak 2024 yılın’da   ‘8 Mart Dünya kadınlar Günü, 18 Mart Çanakkale programı, Geleneksel iftar programı, Başarılı öğrencilere ödül, Şiir ve Müzik yarışması, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla etkinlikleri 19 Mayıs, 100. yıl Atatürk kupası futbol turnuvası,17 mart İstiklal marşını güzel okuma  yarışması,Anneler günü  konseri, 14 Aralık Engelsiz /Engelliler Günü gibi bir çok etkinlik düzenleyeceklerini açıkladı.

Başkonsolos izbul’dan Türkçe Dil Vurgusu

Düselldorf Başkonsolusu Ali İhsan İzbul, Özellikle Türkçe dilinin önemine vurgu yaparak,Şubat ayı çok önemli kayıt dönemine girdik. Ailelerin  Türkçe derslerine kayıt yaptırmalarının birkez daha altını çizerek,Türkçe anadilimiz çocuklarımıza Almanca yanında Türkçe öğretmek gerekiyor”dedi.

 

TUTAP’TAN BAŞKONSOLUS İZBUL’A BERAAT

TUTAP Almanya Başkanı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Almanya kurucusu ve Haberinsaati İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi & Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci- Yazar İlhan Kılıç,yaptığı çalışmaları anlattı.

Kılıç, kısa adı TUTAP OLAN ( Türkiye Turizm ve Tanıtma Platformu) Ülkemizin Ulusal ve Uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan, projeler üreten ve kendi insanımızın tarihimizi kültürümüzü kaliteli materyallerle tanımalarını sağlayan, bu çerçevede girişimlerde bulunan ve faaliyetlerine 2008 den itibaren devam eden bir oluşumdur.

TUTAP, Ülkemizin tanıtımı misyonu ile hareket eden, ticari bir yapılanması olmadan faaliyetlerini sürdüren, turist sayısını ve milli gelirimizi artırarak ekonomiye katkı sağlamayı kendisine hedef olarak belirleyen, tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerimizi tanıtım odaklı değerlendiren bir sivil toplum kuruluşudur. Bu çerçevede bir çok projeyi başarı ile tamamlayıp bazılarını sürdüren TUTAP, başta Kültür ve Turizm Bakanlığımız olmak üzere, farklı Bakanlıklar, Valilikler, Belediyeler ve STK’lar ile işbirliği yaparak ülkemizin uluslar arası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına, siyaset üstü bir anlayış bilinci ve milli değerlerimize bağlı olarak katkı sağlamaya devam etmektedir”dedi

Kılıç ayrıca, Türkiye’de yaklaşık 50 il ilçe ve Dünyada  18 ülkesinde temsilcisi  bulunan Türkiye turizmi ve kültürü’nün tanıtılmasına önem veren TUTAP, 5 Milyon Kültür ve Turizm Elçilerini Platforma dahil etmeyi hedefliyor”dedi.

Bu kapsam da Türkiye Cumhuriyeti BaşkonsolosuAli İhsan İzbul’a Ankara merkezli TUTAP Türkiye Tanıtım Platformu Almanya Başkanı İlhan Kılıç tarafından Türkiye’nin Turizm Tanıtım Beratı takdim edildi.

02

TÜRKİYE’NİN HABER AĞI – BİRLİK HABER AJANSI 

Gazeteci – Yazar İlhan Kılıç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın imzası ile kurulan, TİMBİR  81 İl ve 7 ülkeden kurucu ismi ve yaklaşık 2 bin haber sitesi,televizyon,gazete ve radyo ile temsil eden Türk İnternet Medya Birliği’ne (TİMBİR) ait Birlik Haber Ajansı hakkında bilgiler verdi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi