enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

GAP Gümrük Bölge Müdürü Erol’dan ATSO’ya Ziyaret “Gümrük Müdürlüğü Adıyaman’a Canlılık Getirecek”

GAP Gümrük Bölge Müdürü Erol’dan ATSO’ya Ziyaret  “Gümrük Müdürlüğü Adıyaman’a Canlılık Getirecek”
REKLAM ALANI
11.08.2015
0
A+
A-

GAP Gümrük Bölge Müdürü Erol’dan ATSO’ya Ziyaret

“Gümrük Müdürlüğü Adıyaman’a Canlılık Getirecek”

Gaziantep GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

Adıyaman’a Gümrük Müdürlüğü’nün kurulması kararının Resmi Gazetede yayımlanmasından sonra zaman zaman Adıyaman’a gelerek bir dizi incelemelerde bulunan Gaziantep GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, beraberinde Gaziantep Gümrük Müdürü Kadir Kutlu ile birlikte ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Bölge Müdürlüğü olarak Adıyaman’a her türlü desteği vereceklerinin altını çizen Gaziantep GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol, “Gümrük Müdürlüğü’nün kurulması Resmi Gazetede yayımlandı. Bizde vakit kaybetmeden sizleri ziyaret ettik. Biz bir bütünün parçalarıyız. Gümrük teşkilatının gittiği yerde iş vardır, aş vardır, hareket vardır. Biz burada sizlerin de desteğiyle Gümrük Müdürlüğünü bir an önce hizmete sokmak istiyoruz. Sizin desteğiniz ne kadar etkili olursa biz o kadar kısa sürede aktif hale geleceğiz. Biz Bölge Müdürlüğü olarak her türlü desteği size vereceğiz. Bundan hiçbir şekilde endişeniz olmasın. Önemli olan taşrada işi yerinde bitirebilmektir. Burada olan hizmetler Gaziantep’e ve Adana’ya geliyordu. Bundan sonra bütün gümrük iş ve işlemlerini burada yapacağız. Ben teşkilatıma gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Gümrük Müdürlüğü’nün Adıyaman’ın ekonomik, ticari ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağı belirterek, “Hayalimizde olan bizimde yıllardır kentimize kurulmasını istediğimiz Gümrük Müdürlüğü’nü Adıyaman’a kazandırdık. Gümrük Müdürlüğü’nün Adıyaman için elzem olduğunu özellikle sanayici, tüccar, tacir için çok önemli olduğunu her fırsatta dile getirdik. Kent için önemli olan bir projeydi. Önceki gün itibariyle Resmi Gazetede de yayınlandı. Gümrük Müdürlüğü Adıyaman’ın ekonomik, ticari ve kültürel gelişimine katkı sağlayacaktır. Ziyaretleri nedeniyle kendisine teşekkür ediyor, kurulum çalışmalarında yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi