enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

GALATASARAYIN TARAFTARI VODAFONE ARENAYA GİDECEK…

GALATASARAYIN TARAFTARI VODAFONE ARENAYA GİDECEK…
REKLAM ALANI
22.09.2016
0
A+
A-

5 YIL ARADAN SONRA YASAK KALKTI…

Galatasaray taraftarı Vodafone Arena’ya gidebilecek.

24 Eylül Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu deplasman yasağını görüşmek üzere toplandı. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Metin Doğan’ın katıldığı toplantıda “3 büyükler” arasında yaklaşık 5 yıldır süren deplasman yasağının kaldırılması kararı çıktı.

Beşiktaş Kulübü Yöneticileri, deplasman yasağının kalktığını vurgulayarak, “İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kulüplerimizle aldığı karar neticesinde bundan sonra İstanbul kulüpleri birbirleriyle yaptığı maçlara taraftar götürecek. Yasak kalkmıştır. Futbolumuz için hayırlı uğurlu olsun. Galatasaray’ı en iyi şekilde misafir edeceğiz. Bu kararın futbolumuza katkısı olacaktır” dedi. Beşiktaş ve Bursaspor arasındaki deplasmana taraftar götürme yasağının ise daha sonra gözden geçirileceğini belirtti.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi, ise yasağın kalkmasından dolayı memnuniyet duyduklarını anlatarak, “İnşallah bir daha böyle yasak olmaz. Beşiktaş’ın stadında dostça görüntüler olacak. Hiçbir sevimsiz olay olmayacak. Bir daha bu yasağa yol açacak sıkıntılar yaşamayacağız. Ülkemizin birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu dönemde bu adımı attık. Taraftarlarımız da bu şekilde olacaktır. İnşallah bu kararı sezon boyunca götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe kulübünü temsil eden yönetim kurulu yedek üyesi de yasağın kalkmasını olumlu bakarak, “Taraftarlarımızın ortak isteğiydi. 15 Temmuz sürecinden sonra ciddi uzlaşma oluştu. Bu ortama kulüpler olarak katkı sağlamak istiyoruz. Beşiktaş-Galatasaray maçı fair-play ortamında geçecektir ve Kadıköy’de oynanacak maçlara da örnek teşkil edecektir. Yöneticiler olarak bizlere de ciddi sorumluklar düşüyor. Doğru demeçler verirsek Türk sporuna ciddi katkılar sunarız. Beşiktaş-Galatasaray derbisi kaliteli geçecektir” diye konuştu.

 

5 yıl aradan sonra, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karardan sonra “3 büyükler” arasındaki deplasman yasağı yaklaşık 5 yıl ( 17 Kasım 2011) sonra kalkmış oldu.

 

yasak 24 Eylül 2016’da bu iki takım arasında oynanacak karşılaşmayla sona erecek.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi