enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5863
EURO
34,7960
ALTIN
2.509,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Galatasaray’ı Yükselişi Birilerini Rahatsız Etti.

Galatasaray’ı Yükselişi Birilerini Rahatsız Etti.
REKLAM ALANI
30.10.2017
0
A+
A-

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan dün akşamki karşılaşmada maçın hakemi Halis Özkahya’nın konuk takım Galatasaray aleyhinde verdiği kararlar damga vurdu.
Galatasarayın deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup olmasının ardından Galatasaray yönetimi ve kamuoyundan büyük tepki toplayan hakem Halis Özkahya’nın maç içindeki kararları gündem oldu.

Karşılaşmanın 45.dakikasında Olcay Şahan sarı kırmızılı oyuncuya faul yaptıktan sonraki hareketleerine tepki gösteren Sofiane Feghouli’ye gösterdiği kurmızı kart tartışmalara neden oldu. Neredeyse oynanan maçların birçoğunda karşılaştığımız pozisyonlara gösterilmeyen kart Feghouliye gösterildi…

Kafalardaki sorulması ve tek soru şu, lige fırtına gibi giren ve oynadığı mükemmel futbolla rakiplerini adeta sahaya hapsederek yenen Galatasaray’a neden 3 haftadır operasyon var? Bu operasyon gerçekten açık ve net bir şekilde görülüyor..
Ne zamanki rakiplerine 8 puan fark attı görünmez eller devreye girip Fenerbahçe maçında operasyona başlayarak GALATASARAYın önünü kesme planı devreye sokuldu. Hakemlerin öncelikli görevi takımı oynatmamak üzerine kurulu.

Yabancı oyuncu sayısı tartışmasını başlatıp Galatasaray’a karşı ilk antipatik gündem oluşturmakla başlayan operasyon yerini kasıtlı hakem kararlarına bıraktı.

Galatasaray’ın bu sezon puan kaybettiği 3 maçın, 2’sinde Halis Özkahya görev yaptı. Akıllardaki soru şu operasyon ne zaman bitecek…

Galatasaray’ın puan kaybettiği 2 maç:

Antalya 1-1 GS (Hakem: Halis Özkahya)
Trabzon 2-1 GS (Hakem: Halis Özkahya) sizce bu bir tesadüf mü?

Hakem hocaları ve Spor Yorumcuların Trabzonspor – Galatasaray maçında verdiği kararlarla gündem oluşturan Halis Özkahya’yı değerlendirmelerinde bu duruma dikkat çekildi.

Trabzonspor- Galatasaray arasında oynanan maçla alakalı;

Hakem hocalarının dikkat çeken yorumları şöyle;

Erman Toroğlu…
“Olcay ile Feghouli’nin atıldığı pozisyonda hakemin verdiği kırmızı kartlar bence doğru. Ama ilk yarıda Trabzonsporlu Bero’nun, Galatasaraylı Fernando’ya girdiği pozisyon kesin kırmızı kart olmalıydı. Ndiaye’nin gördüğü ikinci sarı kart tartışılır.”

Ahmet Çakar…
“İlk yarıda Fernandao’ya Bero’nun tabanı kesinlikle kırmızı karttı. Halis, bu pozisyonda bırakın kırmızı kartı, sarı bile vermedi. Olcay Şahan ve Feghouli’nin yaşanan kavgada atılmasını doğru buluyorum. Ama son dakikada Ndiaye’ye gösterdiği ikinci sarıdan gelen kırmızı kart yanlış.”

Mustafa Çulcu…
“32’de Bero’nun Fernando’ya kayarak yaptığı müdahale şiddetli ve acımasızca idi. Kırmızı kart çıkmalıydı. 44’te yerde yatan N’Doye-Olcay mücadelesi faul sonrasında da devam etti. Ardından Feghouli olaya karıştı. Hakem her iki oyuncuyu da ihraç etti. Olcay’ın kırmızı kartı doğru ancak Feghouli’ninki sarı olmalıydı.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi