enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,8412
ALTIN
2.508,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

GALATASARAY İLK İMZAYI BİLAL KISA’YA ATTIRDI

GALATASARAY İLK İMZAYI BİLAL KISA’YA ATTIRDI
REKLAM ALANI
18.06.2015
0
A+
A-

Bilal Kısa’dan 3 yıllık imza
Galatasaray, Akhisar Belediyespor’dan ayrılan 31 yaşındaki Bilal Kısa’yı 3 yıllığına renklerine bağladı.
Galatasaray Kulübü, Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki oyuncuyla 2+1 yıllığına anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları AŞ’den Borsa İstanbul’a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Profesyonel futbolcu Bilal Kısa ile 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonları için (son sezon opsiyonlu; futbolcunun 2016-2017 sezonunda fiilen 20 resmi maçta oynaması şartına bağlı) anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncuya her bir sezon için 2.407,500 TL sabit transfer ücreti ve oyuncunun 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 45.000 TL değişken transfer ücreti ödenecektir.”
Bilal Kısa: Hayallerimi gerçekleştirdim
Galatasaray’ın renklerine kattığı tecrübeli futbolcu Bilal Kısa, Sarı kırmızılı takıma transfer olarak hayallerini gerçekleştirdiğini söyledi.
GSTV’ye açıklamalarda bulunan 31 yaşındaki futbolcu, yeni takımına katkı sağlamak istediğini belirterek, “Önemli olan yaşım değil, oynadığım zaman takımıma katkı sağlamak. Hamza hocayı utandırmamak için çok çalışacağım. Hayırlı olsun. Belki biraz geç oldu ama Galatasaray’a gelerek hayallerimi gerçekleştirdim” diye konuştu.
Bilal Kısa, Akhisar Belediyespor’da 2,5 sezon forma giydiğini hatırlatarak, “Akhisar Belediyespor’a, emeği geçen Hamza hocam ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren Akhisar Belediyespor’da yaptıklarımdan daha fazlasını ortaya koymak için elimden geleni yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.
Kaynak: AABilal kısa

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi