enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

GALATASARAY BAŞKANI ÖZBEK, TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI

GALATASARAY BAŞKANI ÖZBEK, TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI
REKLAM ALANI
20.11.2015
0
A+
A-

Hamzaoğlunun ayrılmasının ardından ilk toplantı yapıldı..

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu toplantısının ardından yeni teknik direktör hakkında açıklama yaptı.
 Galatasaray’da teknik direktör Hamzaoğlu’nun ayrılmasının ardından yönetim, Türk Telekom Arena’da bir toplantı düzenledi. Başkan Dursun Özbek’in düzenlediği toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

  
Başkan Özbek, “Bugünkü toplantı, Hamza Hamzaoğlu’nun ayrılışının ardından gündemi değerlendirme toplantısıydı. Çok verimli bir toplantı oldu. Bu toplantıda Hamzaoğlu’nun gidişinin yansımaları konuşuldu. Hamza hocayla dün vedalaştık. Teknik direktör arayışımıza bugün başlamış olacağız. Galatasaray’a hizmet edecek en uygun ismi arıyoruz. Yeni isim en kısa sürede belli olacak. Ben sizi haberdar edeceğim” dedi.

 
“YERLİ VEYA YABANCI OLABİLİR”
Atletico Madrid maçına kadar yeni teknik direktörün takımın başına geçme ihtimalinin sorulması üzerine, “Sayın Mustafa Denizli, Türkiye’nin kıymeti.. Her kulüp onu ister. Şu anda bizim kimseyle görüşmemiz olmadı. Etik de değil zaten. Hamzaoğlu ile bağımız bittiği için bundan sonra adaylara bakacağız ve yeni teknik direktörü seçeceğiz. Takımın başında Taffarel ile Orhan Atik var. Galatasaray’da görev aksamaz… Yeni hoca yerli veya yabancı olabilir. Yarınki gelişmeler sonrasında kesin gelişmeler olur” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi