enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Futbolcu kızlardan Yunanistan’da dostluk maçı

Futbolcu kızlardan Yunanistan’da dostluk maçı
REKLAM ALANI
29.02.2024
0
A+
A-

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol takımı ile Yunanistan (Soufli 2018 Women’s Football Club Soufli kadın futbol takımı 2018) takımı ile dostluk maçı oynadı.

featured

Futbolcu kızlardan Yunanistan’da dostluk maçı

EDİRNE-BHA

Yunanistan’ın Soufli kentinde gerçekleştirilen maçta Edirne’nin tek Kadın Futbol takımı Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol takımı ile Soufli 2018 Women’s Football Club (Soufli kadın futbol takımı 2018) takımı oynadığı maçı yunan takımı 1-0 önde bitirmesine rağmen futbolcular ve yönetim arasında ki sıcak dostlukla iki ülke arasında dostluğun artarak devam etmesi mesajını verdiler.

Maç sonrası iki takımın sporcuları, Edirne’den götürülen baklavaları kardeşçe dostluk mesajı vererek afiyetle yediler. Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol takımına destek olmak için Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ve Karaağaç Arda Spor yönetimi katıldı.

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Kulüp Başkanı Birol Salçın; “Türkiye’den çok selam getirdik. Sayın Valimizin, Gençlik Spor il Müdürümüzün, Belediye Başkanımızın ve tüm Türk halkının selamları ile geldik. Güzel bir dostluk olacak aramızda. Bundan sonra daha güzel işler ve daha güzel dostluklara imza atacağız.  8 Mart dünya kadınlar gününde yapacağımız turnuvada Yunanlı kızlarımızı, dostlarımızı komşularımızı aramızda görmekten çok mutlu oluruz. Bu bir davettir, kendileri de davetimizi kabul etti şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı ile birlikte Yunanistan Soufli’ye giden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu; “Burada olmaktan çok mutluyum. En kısa zamanda sizleri de Edirne’ye bekliyoruz. Edirne’de de bu dostluğu daha güçlü hale getireceğiz” diye ifade etti.

Yunanistan Soufli 2018 Women’s Football Club (Soufli kadın futbol takımı 2018) Başkanı Zikidis Ioannis; “Öncelikle size hoş geldiniz diyorum. İnanıyorum bu bir başlangıç. Bu başlangıç daha güzel dostlukların pekişeceğine inanıyorum. Çok teşekkür ediyoruz geldiğiniz için” diye konuştu.

Soufli 2018 Women’s Football Club (Soufli kadın futbol takımı 2018) Teknik direktörü Petkidis Georgios; “Buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Büyük bir mutlukla sizi burada misafir ediyoruz. Bütün futbolculara ve takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bir başlangıç. Diliyorum ki bu uzun yıllar sürecek” ifadelerine yer verdi.

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı Teknik direktörü Emrullah Pirko ise; “Bu işe Yorgo hoca ile imza attığımız için yöneticilerimizin dahilinde kendilerine teşekkür ediyorum. Sürecin burada kalmaması dileği ile dünya 8 Mart Kadınlar gününde buluşmak dileğiyle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Futbolcu kızlardan Yunanistan’da dostluk maçı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi