enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3743
EURO
34,7834
ALTIN
2.432,21
BIST
9.967,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

FETÖ operasyonuna Edirne de dahil!

FETÖ operasyonuna Edirne de dahil!
REKLAM ALANI
21.02.2024
0
A+
A-

FETÖ operasyonuna Edirne de dahil!

EDİRNE-BHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu “KISKAÇ-7” operasyonunda; Antalya, Manisa, Ankara, Aydın, Konya, Artvin, İstanbul, Bilecik, Edirne, Uşak, Isparta, Şanlıurfa, Kırşehir ve Elazığ’da yapılan baskınlarda, Fetullahçı terör örgütünün çeşitli yapılanmaları içerisinde faaliyet gösterdikleri belirlenen şüpheliler yakalandı.

Yapılan açıklamaya göre, şüpheliler arasında örgütün “Güncel Yapılanması”, “Askeri Mahrem Yapılanması” ve “Emniyet Mahrem Yapılanması” içinde aktif olduğu iddia edilen kişiler bulunuyor. Ayrıca, sınav sorularının önceden temin edildiği ve mülakatlarda örgüt üyelerine avantaj sağlandığına dair iddiaların olduğu, bu şüphelilerin dijital materyaller ve ifadelerle teşhis edildiği belirtildi.

FETÖ operasyonuna Edirne de dahil! | Edirne Ahval Gazetesi

Operasyonlar sırasında ele geçirilen çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümanın yanı sıra, büyük miktarda paraya da el konulduğu açıklandı.

1 Haziran 2023 tarihinden bu yana FETÖ’ye yönelik toplamda 4.022 operasyon düzenlendiği ve bu operasyonlarda 6.045 şüphelinin gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonları başarıyla gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik etti ve terör örgütleriyle mücadelenin azimle süreceğini vurguladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-7” Operasyonlarında 67 şüpheli yakalandı. FETÖ’cülerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz.” Haber Merkezi

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi