enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3666
EURO
34,7905
ALTIN
2.442,39
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Fenerbahçe’nin A takımıyla maça çıkmasını bekliyoruz

Fenerbahçe’nin A takımıyla maça çıkmasını bekliyoruz
REKLAM ALANI
05.04.2024
0
A+
A-

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için Şanlıurfa’ya geldi.

featured

Fenerbahçe’nin A takımıyla maça çıkmasını bekliyoruz

BHA-ŞANLIURFA

Özbek, Şanlıurfa’da oynanacak 100. Yıl Süper Kupası’nın önemini vurguladı ve Fenerbahçe’nin A takımıyla maça çıkmasını beklediklerini söyledi.

Dursun Özbek, Şanlıurfa’da oynanacak Süper Kupa maçının gelirinin depremzedelere gideceğini açıkladı. Bu maçın bölge insanı için önemli olduğunu ve depremden sonra moral ve motivasyonlarını artıracağını söyledi.

BÖLGE İNSANININ FENERBAHÇE – GALATASARAY DERBİSİNİ İZLEMESİ ÇOK ÖNEMLİ

Özbek şunları kaydetti:

“ Şanlıurfa daha önce ziyaret ettiğim, çok güzel bir şehir. Çok güzel insanları var. Pazar günü oynayacağımız Süper Kupa maçı için buradayız. Şanlıurfa’da oynanması çok önemli. 100. yılın Süper Kupası’nın burada oynanması önemli. 6 Şubat depremlerinden etkilenmiş bir vilayet. O yüzden ayrıca önemli. Burada depremden etkilenmiş kardeşlerimle konuşmak için erken geldim. Özellikle deprem bölgesinde insanlara dokunmak, acılarını hafifletmek için çok önemli. Burada oynayacağımız maçın geliri de depremzedelere gidecek. Bunu çok önemsiyoruz. Bölge insanının Fenerbahçe – Galatasaray derbisini izlemesi çok önemli.

Fenerbahçeli Galatasaraylı futbolcuları bölge insanının seyretmesini çok önemsiyorum. Biz buradayız, takımım da yarın geliyor. Umarım Fenerbahçe de gelecek. Bazı şeyler duyuyorum ama bunun pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe’nin A takımla maça çıkması; bizim beklentimiz bu. Onun dışındaki olaylar ne Türk futboluna yakışır ne 100. yıl Süper Kupası’na yakışır. Başka şekilde anılması, başka şekilde Türk futbol tarihine geçmesi doğru olmaz”.

Fenerbahçe’nin A takımıyla maça çıkmasını bekliyoruz

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi