enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3955
EURO
34,7994
ALTIN
2.402,82
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
22°C

Fenerbahçe Beko, Olimpia Milano’ya konuk oluyor

Fenerbahçe Beko, Olimpia Milano’ya konuk oluyor
REKLAM ALANI
22.03.2024
0
A+
A-

Fenerbahçe Beko, Olimpia Milano’ya konuk oluyor

Spor – BHA

Sarı-lacivertliler, THY EuroLeague’in 31. haftasının ikinci mücadelesinde, ligin 13. sırasında bulunan İtalyan ekibi EA7 Olimpia Milano’ya konuk olacak. Mediolanum Forum’da oynanacak müsabaka, TSİ 22.30’da başlayacak.

Euroleague’de oynadığı son 4 maçı da kazanan Fenerbahçe, oynadığı son deplasman karşılaşmasında İspanyol ekibi Real Madrid’i 89-79 mağlup etti. Avrupa’da aldığı 19 galibiyetle ligin dördüncü sırasında bulunan temsilcimizin başantrenörü Sarunas Jasikevicius ve oyuncu Sertaç Şanlı, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

”Mümkün olan en yüksek sıralar için mücadele etmeye devam ediyoruz”

Rakibin, Monaco’ya karşı elde ettiği galibiyetle bu maça geldiğini ifade eden Jasikevicius, ”Çok iyi durumda oldukları aşikar. Bence oyunlarının Napier, Mirotic ve Shields etrafında şekillendiği, diğer oyuncuların da çok net rollere sahip olduğu çok açık. Bu onlar için oldukça önemli bir mücadele çünkü kendilerini PlayIn için iddialı bir konuma getirdiler. Bu aynı zamanda bizim için de son derece önemli bir müsabaka olacak çünkü galibiyetler almaya ve EuroLeague sıralamasında mümkün olan en yüksek sıralar için mücadele etmeye devam ediyoruz.” dedi.

”Karşımızda çok güçlü bir rakip var”

Çift maç haftasının ilk karşılaşmasında güzel bir galibiyet ettiklerini dile getirerek sözlerine başlayan Sertaç Şanlı, şu sözleri söyledi:

”Ancak karşımızda çok güçlü bir rakip ve zorlu bir mücadele var. Milano iyi bir takım. Son olarak Monaco deplasmanında önemli bir galibiyete imza attılar. Sahada çok uzun beşlerle kalabiliyorlar ve kısalarından yaratıcılık katkısı alıyorlar. Bu karşılaşmanın bizim için önemini çok iyi biliyoruz. Kazanmamız halinde Playoff ve hatta saha avantajı alma yolunca çok önemli bir adım atacağız. Bu nedenle çok konsantre olmalı ve en iyi oyunlarımızdan birini ortaya koymalıyız.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi