enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5112
EURO
34,8606
ALTIN
2.435,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Erzincan “Sivil Toplum Medya Buluşmaları”na ev sahipliği yapacak

Erzincan “Sivil Toplum Medya Buluşmaları”na ev sahipliği yapacak
REKLAM ALANI
03.12.2023
0
A+
A-

İçişleri Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları‘ programı, Türk İnternet Medya Birliği ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği iş birliğiyle 15 Aralık 2023 Cuma günü Erzincan‘da gerçekleşecek.
Erzincan, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleşecek olan “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği iş birliği ile düzenlenecek.

15 Aralık 2023 Cuma günü saat 14:00’te Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda başlayacak olan program, sivil toplum ve medya ilişkilerinin önemine odaklanacak. Programın açılış konuşmalarını yapacak olan moderatör Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kübra Pamukçuoğlu olacak.

Panelde ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Doç. Dr. Burcu Zeybek, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak’ın yer aldığı önemli konuşmacılar olarak katılacak.

Program, konuşmacıların sunumlarının ardından katılımcıların sorularını yanıtlamak üzere bir soru-cevap bölümü ile sona erecek.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi