enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
15°C
Adıyaman
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C

ERMED’DE İSPİRLİ GÜVEN TAZELEDİ

ERMED’DE İSPİRLİ GÜVEN TAZELEDİ
REKLAM ALANI
22.01.2024
0
A+
A-

Erzurum Yeni Medya Derneği ( ERMED) Olağan Genel Kurulu  gerçekleştirildi.

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığını Perihan Ünlü yaparken divan üyeliklerini Harun Yuladur ve Adem Taş yaptı.

ERZURUM-BHA

Gündemin belirlenmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Bir önceki dönem faaliyetlerinin okunup değerlendirilmesi sonrası yönetim kurulu ve diğer organların seçimine geçildi.

Yapılan seçimle TİMBİR Erzurum Temsilcisi Gamze İspirli Erzurum Yeni Medya Derneği Başkanlığına yeniden seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Mahir İnaç, Bilal Uygur, Nurettin Dumlu, Gülcan Korukçu Nazlı, Yasar Özen, Şahap Gürler, Muhammet Civelek, Orhan Yıldırım, İsmail Çakır seçildi. Denetim Kurulu Başkanlığına ise Enver Güler seçildi.

Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından yönetim kurulu adına Başkan Gamze İspirli bir konuşma yaptı. İspirli; ” Günümüz yönetim anlayışında STK’lar ön plana çıkıyor. Hem bir medya birliği hem de önemli bir STK olan Erzurum Yeni Medya Derneği bu süreçte üzerine düşeni yapma gayret, mesuliyet ve bilgi birikimine sahiptir.

Derneğimiz kurulduğu günden bugüne ışıldayan demir pas tutmaz misali çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de özellikle ortak hareket etmenin ortaya çıkardığı sinerji ile paydaşlarımız ile birlikte proje, program ve organizasyonlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu noktada şunu belirtmek isterim ki başarı elbette bir ekip işidir.

Bu manada biz gerçekten iyi bir ekibiz. Birlikte karar alıp birlikte uyguluyoruz. Ekibime, benimle yol yürüyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepsine başarılar diliyorum. Bugün yaptığımız genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Erzurum Yeni Medya Derneği Genel Kurulu gündeme dair konuşmalar ve temennilerle sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi